Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus
Păi tocmai aici este problema, că dumitale se pare că nu ți-a descoperit prea multe în legătură cu întruparea Logosului Dumnezeiesc în Iisus Hristos !! Dacă pretinzi că ție ți s-a dezvăluit cum a avut loc o asemenea taină dumnezeiască, atunci te rog să ne-o împărtășești și nouă ca să nu rămânem și noi între cei neînvățați.
|
Domnule doctor Faustus,
Vorbiti in numele propriu, pentru ca dvs nu sunteti "noi", sunteti doar "eu". Taina Logosului este descoperita doar de Duhul Sfant, si doar celor saraci cu duhul, pentru ca cei care sunt prea plini de ei insisi, trebuie mai intai sa se goleasca de alte duhuri pentru a face loc Duhului Logosului, adica al Adevaruui, si apoi vor primi ceea ce cer. Eu am primit raspunsul, si este exact cel pe care l-a primit si sfantul mai sus citat. Si cu asta m-am convins ca multi dau impresia ca ar sti ceva, ii umilesc pe cei care vor sa caute adevarul, de parca cineva s-ar fi nascut invatat din burta mamei, si apoi tot in bezna raman. Cand o sa doriti cu sinceritate sa aflati si dvs. raspunsul, Duhul Sfant o sa vi-l dezvaluie. Asa ca nu ma mai provocati cu intrebari nelalocul lor, pentru ca raspunsul o sa il gasiti in alta parte si doar atunci cand intentia dvs sincera va fi sa aflati raspunsuri si nu sa ii umiliti pe ceilalti cu ceea ce nu stiti.