![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Calugarul singur cere de la staret calugaria, deci este CONSTIENT ca el MOARE inclusiv parintilor! NU trupeste, ci IN HRISTOS! El nu mai apartine FAMILIEI, ci NUMAI LUI HRISTOS!"
Asta spun si eu Geo. Calugarul nu mai apartine familiei, dar nu trupeste. Trupeste va fi al familiei pana la moarte...si dupa. In rest o fi a lui Hristos. El poate sa tina legatura cu familia. El va fi intotdeauna copilul parintilor lui, Geo, fratele, sau sora. Asta nu se poate schimba. In rest ce sa spun, ma intristezi mereu cu mesajele tale. Problema grava este ca ele ma fac sa ma indepartez de credinta. Crede-ma Geo, ma faci sa cred ca ortodoxia este oribila si de neatins. Ma rog la Dumnezeu totusi sa nu ma lase sa plec de la el. Iti spun cu lacrimi in ochi si in suflet: eu ma stradui sa vad altfel ortodoxia, mai buna, asa cum il vad si pe Dumnezeu, tocmai ca sa nu ma pierd, sa n-o parasesc. N-am nimic personal cu tine, Geo. Eu sunt mai slaba si nu pot fi decat om. Si asa cum spunea cineva, hai sa nu umplem acest fir cu parerile noastre. Cine poate, sa ajute la gasirea lui Antonio.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? | wassabi | Generalitati | 82 | 10.07.2015 11:58:43 |
|