Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2009, 14:13:36
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Aha, deci ca sa nu fie de prisos ziua judecatii, in lumea asta pedepseste la intimplare. Cool si moral.

Despre Plan: sa inteleg ca si invierea facea parte din maretul plan? Si tremuratul vocii, si teama de moarte?
Aha...

Ca nui-i asa...

Nu pedepseste la intimplare...ci pentru maximizarea binelui,atit punctual,pentru fiecare om in parte...dar si in corelare cu intregul,cu intreaga umanitate...vazute mai ales din perspectiva vesniciei.

Cu totii stim,ca desi majoritatea celor rai sint pedepsiti in aceasta viata...multi sint care nu sint pedepsiti.Ori daca pentru ei justitia paminteasca nu lucreaza...si bunul simt ne spune ca totusi trebuie sa existe o justitie ( judecata ) si pentru ei...la ce te duce gindul ...draga topcat ? ...nu la Dumnezeu si judecata de apoi ?

Poti sa-mi raspunzi ca pe un ateu gindul nu-l duce la asa ceva...dar multi de pe acest forum ,cindva, am fost si noi atei...

PS....Daca toti cei rai ar fi fost pedepsiti in aceasta viata,nu stiu daca s-ar mai fi gindit multi la Dumnezeu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ratiune si Credinta tara tara vrem ostas Generalitati 31 05.08.2011 22:06:42
Ratiune si Treime naephius Teologie si Stiinta 36 29.07.2009 18:47:30