Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2009, 23:45:02
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
@ Este un pacat. Nu exista nici o situatie, nici macar aceasta, in care avortul sa nu fie un pacat.
Nu Cristina, si iti explic de ce:
Femeia nu va ajunge sa avorteze o persoana, un fat, deoarece imediat dupa savirsirea violului, femeii mai nou i se administreaza un preparat numit " the day after pill" ceva de genul unei pastile care anuleaza chimic orice reactie intre sperma nemernicului care a violat-o si ovulul care sa zicem ca era la maturitate in asteptarea fecundarii.

Deci pacat = O( :-)) --> si uite asa femeia isi pastreaza cununa

iar daca chiar ramine insarcinata, sa nu uitam ca savirsirea pacatului TRECE SI SE IMPRIMA IN INIMA, care in cazul unei fortari sexuale, fara voia femeii nu sufera modificari pacatoase, orice ar spune unul si altul.

La a doua venire infricosata a Mintuitorului, ne vom prezenta cu inima si cu constiinta.
Hristos a fost batut cu bestialitate si era dezbracat in pielea goala( oare a pacatuit pentru expunere indecenta?...nu cred

In puscariile romanesti ianinte de 89 multi viitori mucenici au fost supusi unor torturi infernale in care erau implicate organele genitale, printre care si violul pe la spate de catre tot felul de nemernici cu grade(care acum au Mall-uri prin pietele Bucurestiului si conduc Mercedesuri, iar la sotii le-au deschis Farmacii)
Oare crezi ca acesti mucenici au pacatuit prin homosexualitate? IN NICI UN CAZ, de ce? deoarece nu a trecut prin INIMA lor! si au ramas curati

LA Roma, multi martiri, sfinti au fost violati la fel de bestial si facuti bucati mai tirziu, Oare crezi ca au pacatuit?...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nu mai cred in Dumnezeu bubulyna Generalitati 11 08.03.2010 10:04:35
Asa cred io! consuela Generalitati 22 05.06.2007 16:01:03