Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2018, 09:32:48
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Deci Biblia nu scrie ca Pavel a vorbit cu localnicii printr-un dar supranatural, ci doar ca el ca vorbit cu maltezii.
nu te intrebi CUM a reusit Pavel sa comunice cu maltezii? Cred ca nu o sa spui ca insula Malta era populata cu savanti

Citat:
Tu sustii ca vorbirea in limbi a incetat acum 1600 de ani, tu sa-mi zici ce crezi ca s-a intamplat acum 1600 de ani si ce eveniment a facut sa inceteze darul vorbirii in limbi? E Google Translate sau altceva?
crestinismul s-a raspandit amice in fiecare colt al lumii cunoscute pana atunci. Au aparut crestini din acele zone geografice. Ei la randul lor si-au facut ucenici care si ei la randul lor, au evanghelizat pe altii. Putem spune ca evanghelia era cunoscuta in mai toate limbile lumii (Europa, Asia, Africa). Vorbirea in limbi nu a mai fost necesara

Citat:
Intrebarea nu trebuie adresata penticostalilor de astazi.
Biblia spune ca la Cincizecime a fost daruita vorbirea in limbi.
De ce a vrut Dumnezeu sa fie asa, El stie.
Nu sunt penticostalii contemporani autorii Bibliei.
vorbirea in limbi a fost data cu un scop, care a fost atins. Faptul ca nu poti sa-mi dai un exemplu de vorbire in limbi de-a lungul istoriei, afara de cele relatate in Biblie, spune multe. Sper ca nu o sa vii sa-mi dai ca exemplu, ceea ce se intampla la voi

Citat:
Nici atunci?
Credeam ca doar acum.
poti sa-mi arati in Biblie in perioada vechi testamentara de vorbire in limbi? Nu era nevoie de raspandire in lume a religiei mozaice. In perioada noului testament lucrurile s-au schimbat. Crestinismul nu este o religie strict nationala, asa cum era religia mozaica. Hristos s-a jertfit pentru toata lumea, nu doar pentru evrei si trebuia sa ajunga la toate natiunile lunii

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10