![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va sa zica avem nevoie, draga Mihnea, sa fim in BC daca nu voim sa traim fara Dumnezeu.
Iar pe copii sa ii crestem in duhul lui Hristos, deci in BC, daca nu-i voim oameni fara Dumnezeu. Eu cred ca Biserica Ortodoxa nu este straina de Dumnezeu iar copiii nostri sunt cu gandul, inima, faptele in Hristos, atat cat pot si ei, cat reusim si noi, cat binevoieste harul Domnului sa ne sprijine, sa ne lumineze si sa ne intareasca. Cum harul nu se afla doar in sacramente, vorba lui Decebal, atunci tragem nadejde ca oamenii cu credinta in Hristos raman intru Domnul, intr-o anumita masura, fie in BC, fie in BO, fie in orice alta adunare facuta in numele Domnului. Ca asta ridica probleme privind mantuirea si desavarsirea, asta e alta discutie. Care s-a tot purtat pe forum. Dar ca e strain de Dumnezeu un om care nu face parte din vreo biserica anume, iaca asta eu ma indoiesc. Strain de tot nu e nici dracu. Asa incat, concluzionez ca criteriul pe care l-ai avansat in doua rinduri mici in doua postari succesive, este palid si nerelevant in raport cu problema sfintirii omului si a mantuirii sufletului. Asa cred. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 13:31:46 |
Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 19:25:22 |
nunta | cojanete | Nunta | 3 | 24.03.2010 11:31:35 |
nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 12:55:29 |
casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 20:29:10 |
|