Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2011, 16:58:18
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Un verset, cu dedicatie, pentru tine: Ioan 8:44.

Eu si trice nu ne cunoastem si nu comunicam intre noi, sub nici o forma. O singura exceptie a fost cu mult timp in urma (cred ca eram "vasinec") cand am dat un raspuns in acelasi timp cu trice, la aceeasi intrebare. Mi-am cerut scuze, "in direct" (nu pe privat), iar trice mi-a raspuns scurt ceva de genul "nici o problema". Asta este tot. Nu comunicam deloc si nu ne cunoastem.

Probabil, se poate "verifica pe teren".

P.S. Legat de bunul simt: asteptam scuzele dvs. publice (la fel cum au fost enuntate si minciunile).

Si totusi, ce avea Dumnezeu cu painea dospita? De ce nu-i comvenea? Are cumva legatura cu hipercaloriile sau nivelul colesterolului (de care pomeneai, plin de tine)?
Vașinec - Sancho Panza, scutierul cavalerului Don Quijote Trices (mare luptător cu capcanele propriei imaginații religioase) , se trezi și el mimând inteligența!
Așteptați scuze publice de la ong-ul vostru rătăcit, asociația de filosofi adventiști, care v-a spălat creierele și v-a confiscat bunul simț!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38