![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar ceea ce il facea sa se creada indreptatit a fi superior era convingerea ca el respecta credinta cea adevarata nu ca paganii de romani si "tradatorii" care lucrau pentru ei, in speta vamesii. Iti suna cunoscut?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine zici te-a "insultat"? Mihailc? Cine e Mihailc? Un nume pe un forum și cam atât pentru tine și pentru mulți alții. Nu cred că trebuie să "evaluăm" asprimile de pe internet în aceeiași termeni ca în viața reală.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.jewfaq.org/holidaya.htm#Seder |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai pun la socoteala ca tu de fapt ii contrazici tot timpul pe sfinti. Noile ganduri ti-au venit dupa ce te-ai impartasit la catolici? Eu mai dau ce scrie in acel articol, tu iti poti continua monologul, oricum nu are importanta pentru tine vreun argument si nici ce scriu aici. Pe forum am mai gasit o discutie, si chiar un catolic mai informat decat tine a sscris ca nu se stie sigur ce au mancat, in schimb tu stii sigur ca au mancat azimi. Asadar cuvantul grecesc folosit pentru paine la Cina cea de taina este "artos", care inseamna paine dospita.. Nu se foloseste cuvantul 'azumos' care inseamna azimi, sau paine nedospita. Cel mai de netagaduit arguemnt e ca aproape 1000 de ani apusenii )catolici de azi) au folosit numai paine, niciodata azimi. Abia cu ceva timp inainte de Pasti au introdus azimile, venind moda de la franci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iata ca am scris, dand un citat dintr-un articol: "Ea s-a introdus tarziu in Apus, si anume, in veacul al VII-lea in Spania, in vea*cul al VIII-lea in Anglia, iar in veacul al IX-lea in Germania, generali-zandu-se in tot Apusul abia in secolul al XI-lea. In veacul al IX-lea, patriarhul Fotie al Constantinopolului nu stia de ea, caci ar fi enume*rat-o si pe aceasta intre abaterile papale care au dus la Marea schisma a Bisericii din 1054." Am mai specificat ca a fost o minune in Italia la inceputul sec. VIII, impartasania s-a transformat in Sange si Trupul. Si era paine, nu azima. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|