![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Multi baieti insa se uita si la aspectul fizic mai mult...
|
|
||||
|
||||
![]() Daca un barbat frumos isi doreste o femeie frumoasa este firesc,problema este ca toti barbatii isi doresc alaturi fotomodele sau in tot cazul femei deosebite,indiferent de statutul lor sau de ce anume pot ei oferi unei femei. Observ in strainate femei casatorite care in Romania nu ar fi avut nici o sansa(dpdv fizic).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
ai dreptate. mai ales ca ai zis "mai mult".
este firesc ca dupa o prima privire, dintr-un grup de fete sa alegi una frumoasa. pentru a-i vedea frumusetea interioara ai nevoie de timp. eu am cativa prieteni care sunt genul de care se indragosteste aproape orice femeie. baieti cu caracter, iar fizic ... muuult peste medie. cu toate astea au prietene sau sotii care, la prima vedere, te fac sa spui: la cum arata el, putea sa gaseasca una mai frumoasa. si totusi sunt perechi aproape perfecte. au ajuns sa se cunoasca si sa se completeze atat de bine, ca ti-e drag sa privesti la relatia lor. chestia cu "cea mai frumoasa" tine mai mult de agatatul in club. asa ... pentru o aventura. dar un baiat inteligent, nu va avea ca prioritate frumusetea fizica. este adevarat ca se poate ajunge si la situatii mai "ciudate". un amic mi-a spus ca el alege fete mai urate ca el ca sa nu fie inselat ... asta pentru ca era patit. Last edited by Dumitru73; 29.05.2012 at 19:41:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai primit multe sfaturi. De toate felurile. As zice ca unele sunt chiar foarte bune, temeinice. Revin la o vorba spusa mai demult: uita-te intai cine vorbeste si apoi ce vorbeste...De la cine-ti vine sfatul... |
|
|||
|
|||
![]()
E asa greu sa zici pe sleau ca _ruxa_ fiind atee, bate campii? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna, Adriana. Sunt ortodoxa. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 19.03.2012 at 08:44:03. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce este ceva rau sa te casatoresti tanar? 20-25 de ani. Ce este rau in a avea dorinta sa asta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e nimic rau daca ambii au ceea ce le trebuie pentru casatorie (psihic, moral, afectiv, profesional) versus lumea in care traiesc. Daca nu au, ajung sa se casatoreasca tot pe la 30+. A doua oara, sau mai rau. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|