![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ba mai mult, faptul de a fi in stare sa recunosti asta duce spre o re-aranjare a lor. La extrema auto-compatimirii si a vaicarelilor exista o alta extrema la fel de rea - cea a autojustificarii si a indreptatirii a ceea ce, existential vorbind, este totusi o eroare. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Tu sau eu? Eu probabil ca as face acelasi lucru, nu regret nimic. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa fie oare atat de important ceea ce faci dpdv profesional pentru umanitate decat a lasa in urma sfinti? Eu nu cred. Daca esti sterila, ar fi o explicatie dar chiar si asa cred ca exista lucruri mult mai bune decat o meserie oarecare. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. E un caz general de conduita - crestineste vorbind trebuie sa alegi ori casatoria ori calugaria. De casatorie cred ca esti absolvit daca nu poti face copii, dar nu e neaparat o interdictie. |
|
|
||||
|
||||
|
Oare cum iti dai seama ca nu poti face copii inainte sa te casatoresti si sa incerci?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar ce relevanta are, scos din context? |
|
|
||||
|
||||
|
Mergand la doctor. La ginecologie...
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
As spune mai multe, dar din compasiune, ma abtin. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 01:20:42 |
| Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 01:05:39 |
| Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 14:06:08 |
| Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 21:14:49 |
| suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 02:15:19 |
|
|