![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Off-topic: Da, sunt las si mitocan. Si am si multe alte defecte, si sunt ok cu asta. Multumit? Cind si amicul elitisto-gedesistoid isi va cere scuze pentru propriile sale devieri, absolut neprovocate, imi voi cere si eu. El e mai las ca mine, intrucit s-a retras de tot de pe forum. El e si mincinos: prezinta o fateta culta, dar nu e decat o masca. Eu cel putin asta sunt: un derbedeu, si ma prezint ca atare. Las-o balta! Innoti in subiectivism. Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 22.12.2014 at 16:32:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ovidiu b.; 22.12.2014 at 16:56:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am observat ca in unele filme americane (care au si dezvoltat povestea asta cu personajul imaginar) copiii stiu doar ca se dau cadouri, de la parinti, nu si povestea cu minciuna (desigur, doar in unele familii). Asta chiar la ei, care au fost propagatorii povestii. Nu-i mai frumoasa povestea cu Sfantul Nicolae si darurile, adica cineva real, nu inventat? Eu vad povestea asta (cu MOs Craciun coemercial) ca un substitut pentru credinta, poate de aceea a si fost dezvoltata asa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E o idee buna, de exemplu, sa se spuna copiilor ca mos craciun e un rol interpretat de mami si tati, ca sa le dea cadouri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vă rog ascultați Povestea lui Mos Craciun: https://www.youtube.com/watch?v=JxZt93zmrL8 Se pare că nu ați ascultat. |
|
||||
|
||||
![]()
Esti monitorizat , nu de mine personal si pana la urma iti fac un mare favor prin atentionarile mele in direct , caci te doresc aici si acum coleg de forum si nu in ultimul rand prieten virtual , dar nu suport mitocania de cartier care la dumneata se confunda cu polemica .
Aici nu au ce cauta derbedeii , precum spui dumneata cu multa fala ca esti , nu sunt acceptati in primul rand de domnul Adrian Cocosila . Intelegi sau nu ?
|
|||
|
|||
![]()
O multime de Grinch pe topicul acesta :) Eu l-am vazut cu ochii mei pe Santa Claus azi de dimineata in Alexanderplatz,o sa-i spun sa va taie de pe lista fun spoliers ce sunteti :) Semnat : ,,bulinele exista" :))
|
|
|||
|
|||
![]()
.............:))))
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine este aproapele meu? | luminitarodina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 27.07.2016 11:28:12 |
cine din voi este in Bruxelles? | TIBS | Generalitati | 9 | 17.06.2010 00:27:49 |
cine este din iasi? | bogdan_222 | Calugarul | 0 | 14.05.2010 13:22:05 |
Cine este responsabil? | eclat_de_lune | Generalitati | 1 | 07.11.2009 14:57:06 |
Cine este cel mai puternic om? | amatyyy | Teologie si Stiinta | 29 | 16.09.2009 13:49:04 |
|