![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nu e frumos nici sa se indemne la asemenea lucruri, dar nici sa existe pacate ascunse cu indarjire de catre NP...acuzand orice opinie, ca fiind doar o minciuna...altceva nu!
|
||||
|
||||
![]()
Ma gandeam asa, minciuna oare nu e tot minciuna, si in cazul in care unii crestini de alte denominatiuni nu recunosc nimic, si spun ca sunt minciuni...desi unele lucruri ar fi adevarate?
![]() Sau nu stiu, macar inainte de a se arunca placa "Sunt numai minciuni!" ar exista si posibilitatea de a ne informa, sa cautam..sa vedem, daca e posibil ca ceea ce afirma cineva, sa fie si adevarat...de ce nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In fine, oameni rai, afaceristi, corupti exista peste tot...dar chiar peste tot, si daca spui sau nu pe un forum acest lucru...e acelasi lucru, bine nu e un lucru pozitiv...dar se ajunge si aici tocmai din cauza ca toti cei de alte denominatiuni nu numai ca nu prezinta deloc aspectele negative ale comunitatii, sau daca nu a lor, ca poate chiar unele sunt model...macar din celelalte, dar nici macar nu recunosc nimic, sau nu stiu, macar sa nu mai faca aso o antiteza de ciudata intre crestinii ortodocsi desfranati, care avorteaza cel mai mult din toata lumea, si beau mai mult decat tot universul...si baptistii/adventistii/evanghelistii=credinciosi model, fix ca in sec. I!!! Sa fim seriosi, cand se exagereaza...se exagereaza, indiferent daca in mod negativ...sau pozitiv, si nicio exagerare nu e cinstita la o adica, atunci cand nu e...
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Fiind și eu încă în interiorul NP aș putea spune că în ai câteva scăpări și mici răutăți care, de altfel, nu afectează foarte mult imaginea de ansamblu: Citat:
Iar oamenii înțelepți nu aveau nevoie de ghilimele. Erau înțelepți și atât. Citat:
Citat:
Citat:
Una peste alta lipsurile și problemele sesizate de tine sunt reale: pacatele sunt la fel de mari ca la ortodocși, mulți îi condamnă „in corpore” pe ortodocși, începând de la a treia generație râvna scade și e nevoie de o nouă revigorare, în destule biserici există tensiuni între generații. Ortodocșii luptă cu alte probleme dar cele prezentate mai sus sunt ale noastre, eu mi le asum și caut soluții pentru ele. Last edited by penticostalulmantuit; 16.04.2010 at 17:00:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci , chiar daca negi ,iritarea ta este EVIDENTA ! Si nu este vorba despre 'vorbire de rau' ci este vorba despre ADEVARUL pe care eu l-am descoperit si anume, toata mistificarea aceasta odioasa a liderilor ce au infiintat aceste secte. Toata aceasta 'ideologie ' falsa pana in maduva oaselor, toate denaturarile si minciunile cu care acesti lideri isi atrag adepti, bieti oameni nefericiti si nenorociti ,fara de Dumnezeu. Cum poti reduce aceasta crima si genocid sufletesc la o "vorbire de rau"? Cum poti sa asimilezi experienta mea cu a ta, sau a altora ca tine? Crezi cumva ca este acelasi lucru dar in sens invers?De la dreapta la stanga sau de la stanga la dreapta? _Nu, nici vorba! Nici macar tu nu crezi asta. -Nu te panica ! N-am venit sa 'vorbesc de rau' pe baptisti.etc.. , desi sa sti... as avea ce povesti.( am sa-ti spun un secret, ortodocsii adevarati stiu, oricum, cu cine au de aface) Am sa-ti dau o pilda : Daca copilul tau,datorita faptului ca esti neglijenta in educatia lui, ajunge pe mana unor excroci care iti intra in propria casa si ii ofera ciocolata si bomboane in schimbul unor comori pretioase pe care tu le-ai pastrat cu sfintenie in cele mai profunde si tainice locuri, in speranta ca atunci cand va fi mare sa le poata pretui,care excroci sunt un real pericol pentru toti copiii vecinilor , oare esti indifirenta ? sau daca incepi sa atentionezi si pe altii inseamna ca-i "vorbesti de rau" pe acesti excroci? Interesanta optica! Si inca ceva:Toti cei care posteaza pe aici fiind neo, sau neoneoprotestanti NU AU NICI CELE MAI ELEMENTARE CUNOSTINTE DESPRE ORTODOXIA ORTODOCSILOR. ESTE ATAT DE EVIDENTA IGNORANTA INCAT ESTE JENANTA. Voi cunoasteti doar indoctrinarea ce vi se face in secta .Si constat ca veniti cu aceleasi si aceleasi texte repetate de fiecare ca o placa.Dar fiind voi 'oaspeti 'lumea spera sa vi se deschida ochii . Durerea mea este imensa pentru orice suflet care, ca si mine, cauta sincer adevaratele valori ale Lui Dumnezeu si acesti impostori le ofera doar surogate ieftine, de doi bani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Și apoi nu uita că sunt cel puțin două „ortodoxii”. Una practicată de adevărați credincioși, oameni ai lui Dumnezeu care-L iubesc și-l ascultă pe Hristos. Și alta de paradă pentru persoane care n-au nici în clin nici în mânecă cu a-L cunoaște pe Dumnezeu și poruncile Lui. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In plus, diferentele sunt de fapt o marturie vie a contestarii sectelor/comunitatilor din care s-au tot desprins celelalte...deci eu nu vad in asta nicio comuniune, ci doar o "privire dispretuitoare" aruncata spre ceea ce s-a tot lasat in urma, ca fiind mereu corupt...si in consecinta acestea mi se par diferente mari si deloc de neglijat, sau minimalizat! Deloc de neglijat este si faptul ca absolut fiecare biserica/cult NP are un profet la baza, si fiecare in parte cu o noua interpretare...sau cu un dar diferit. Faptul ca s-au mai pastrat cateva principii, e fara doar si poate ceva normal, dar cred ca realitatea e ca diferentele caracterizeaza aceste denominatiuni, ele stand la baza infiintarii lor...si mai putin ce ar mai avea comun.
|
|||
|
|||
![]()
nu e nici o diferenta. Si ei zic tot ca tine ca scot oameni din mana excrocilor
Citat:
Citat:
"crima si genocid sufletesc" ![]() "Pentru aceea, oricine ai fi, o, omule, care judeci, ești fără cuvânt de răspuns, căci, în ceea ce judeci pe altul, pe tine însuți te osândești, căci același lucruri faci și tu care judeci." Citat:
In ce ma priveste, nu ai decat s-o tii asa. Dar te dezavantajeaza. Daca zici ca ai gasit Adevarul comporta-te ca si cum L-ai fi gasit. Eu pot trece peste asta, caci stiu ca nu-mi da cultul mantuirea ci Hristos, iar lui Hristos nu-i poti gasi cusururi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 16.04.2010 at 17:41:36. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|