![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar daca multimea de clipe este infinita? La asta m-am referit. Fiecare clipa o noua clipa de noua fericire.
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau, nu am inteles bine ce ai zis. Da, asta e altceva. Oricum, eu voiam sa subliniez ca viata are sens si pt cei care sunt atei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca multimea de clipe noi si placute este infinita, atunci si fericirea este infinita intr-o viata eterna plina de sens. Ceea ce ne displace la un moment dat si ne oboseste in viata asta, este tocmai rutina, obisnuinta. Daca am iesi din rutina iar momentele noi si placute s-ar extinde spre infinit? Atunci eternitatea ar capata sens.
|
||||
|
||||
![]()
Bineinteles. Ateu sau credincios, omenia din om este aceeasi. Doar sfintii fac cu adevarat diferenta intre om si Om.
|
||||
|
||||
![]()
Este discutabil ce spui tu aici. Oricum, nu are rost sa ne intindem la discutii pt ca suntem off-topic. Citeste 'Toti oamenii sunt muritori', de Simone de Beauvoire. Este interesanta si o sa vezi si un alt punct de vedere daca vei extinde ideea autorului dincolo de ceea ce spune in roman.
P.S.: ma refer la penultima ta postare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A spune ca-s putin importante diferentele dintre teoria lui lamarck si aia a lui Darwin e ca si cum ai spune ca nu-s diferente semnificative intre a spune "Pamnatul e plat" si "Pamantul e geoid". Citat:
Citat:
http://www.darwindebate.ro/debate.aspx Last edited by lugrez; 03.03.2011 at 00:39:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
P.S. Ai urmărit cu atenție dezbaterea spre care m-ai direcționat?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 03.03.2011 at 05:46:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anaximandru (610-546 î.Hr.) credea că animalele au apărut din mare, datorită căldurii solare; că la început erau acoperite cu o scoartă de spini, pe care apoi au pierdut-o. După Empedocle (483-423 î.Hr.), viata s-a născut din mâlul încălzit din care au iesit segmente de fiinte vii, membre izolate, ochi fără cap etc. El credea că fiintele vii se obtineau prin asocierile întâmplătoare ale acestor segmente. Democrit (460-370 î.Hr.) considera că omul s-a plămădit, ca un viermisor, din mâl. Aristotel (384-322 î.Hr.) considera că s-a trecut spontan de la neviu la viu prin niste elemente intermediare. Mai credea că plantele sunt verigi intermediare între obiectele neînsufletite si animale. Teofrast din Eresos (370-287 î.Hr.) considera că plantele se pot metamorfoza spontan. Lucretiu (98-55 î.Hr.) afirma că speciile au apărut prin combinarea întâmplătoare a unor elemente. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un indiciu: evolutionismul arata si care sunt mecanismele prin care a avut loc evolutia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Resurse anti-evolutioniste | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 16.06.2013 11:06:53 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
STOP avortul in Romania | Floare de lotus | Umanitare | 9 | 26.04.2011 21:43:26 |
Campania "Stop indoctrinarii religioase in scoli!" | horatiu.miron | Generalitati | 380 | 17.02.2011 12:39:54 |
|