![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
tineri de liceu. Am contact zilnic (luni-vineri) cu tineri din 2 licee, din toate categoriile si medii diferite (cred ca intelegi ce vreau sa spun).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca intelegi ce vreau sa spun. :) Acum nu ca am fi foarte morali si fetele noaste ar fi grozave din cale afara in marea lor majoritate. Dar mi se pare aiurea sa se revina obsesiv asupra cazurilor problema de parca toata viata s-ar invarti in jurul lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce relevanta are, scos din context? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As spune mai multe, dar din compasiune, ma abtin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta da act de imaginatie. Citat:
Citat:
Cum ziceam, si nemaritate si profund credincioase, cuviincioase, sociabile, sufletiste, etc. mai rar. Ceea ce nu vrem sa recunoastem este ca toti avem handicapurile noastre iar motivele esecurilor noastre sunt in noi. Sau preferam sa credem ca sunt la Dumnezeu? Sau sa credem mai degraba in noroc decat in Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]()
Mergand la doctor. La ginecologie...
|
|||
|
|||
![]()
Si crezi ca el poate sa vada printr-un simplu ecograf daca esti fertila sau nu? Zic asta pentru ca este bine stiut ca orice consult ginecologic (cu instrumente sau manual) duce la dezvirginare. (in cazul fecioarelor, evident)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu personal nu cred ca ORICE consult ginecologic duce la dezvirginare... E prima data cand aud asa ceva!
|
||||
|
||||
![]()
pana unde poate sa mearga mintea omului. Ajungem sa suflam si in iaurt ca sa nu ne frigem.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa nu confundam compasiunea cu dispretul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|