![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred că dintr-o conferință a lui Popa Costi tot găsesc ceva interesant măcar 10 minute. Citat:
De unde știu că unele școli nu le-a găsit ÎPS Streza acolo dinainte să fie hirotonit ? FDGR era votat dinainte de pr Streza, Știi de când e hirotonit mitropolit Streza la Mitropolia Ardealului cum îți place ție să te tutui cu el de parcă ați făcut armata împreuna, 3 Noiembrie 2005. Știi de când e primar țănțălăul la Sibiu, 18 iunie 2000, în 2004 câștiga al doilea mandat, deci Streza ca să te citez, l-a găsit pe Iohaos la al doilea mandat în Sibiu, nu l-a uns el primar. Iar la prezidențiale în 2014 l-au votat peste 10 milioane de oameni, să spui că Streza sau popa Costi influențează peste 10 milioane de oameni și datorită lor e președinte, sau că în 2019 când a luat până-n 10 mil de voturi e tot vina lor mi se pare că le dai prea multe merite. Deci pt Referendumul pt familie care era o problemă de principiu, nu votai o persoană care să polarizeze - e vina lui Streza și popa Costi că nu s-a strâns pragul, pt alegerea lui Iohannis de milioane bune de români peste pragul la referendum, e de vină popa Costi cu Îps Laurențiu. Turnul Sfatului e publicație unde scriu atei spunea deschis tipul cu chelie că el e ateu, e normal să fie pe poziții de tip ziarul adevărul acu niște ani care aveau ordin și target să facă normă de știri negative cu preoți și B.O.R.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 04.07.2023 at 22:12:24. |
|