![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poti sa ti-o folosesti cat vrei in ereziile tale. Dar pe dogme, ai nevoie de STUDIU si de folosire a DOGMEI EXISTENTE pe care INSPIRATIA DUHULUI SFANT si nu INTUITIA ERETICA DE LA DIAVOL a descoperit-o Bisericii si nu unor sectari. Vezi tu intuitia este lucratul dupa capul tau... Citat:
1. Dogmele sunt despre Adevar si NU SUNT LEGI - dogmele sunt legi ale vietii care trebuie asumate - verifica definitia dogmei - adevar de credinta - lege a credintei. 2. Canoanele fac parte din LEGISLATIA BISERICEASCA - chiar se numesc in felul asta - deci dpdv teologic esti zero. 3. Canoanele au rol mult in administratie - nu sunt DREPTARE ci sunt LEGI - nu stii nimic despre Biserica - fa un curs de DREPT BISERICESC inainte sa produci aberatii. 4. In slujirea de preot te ghidezi dupa LITURGICA. In viata duhvonicasca te ghidezi si dupa canoane care au dual scop, de LEGE intai si apoi DE INDREPTARE. 5. Un canon al Bisericii spune sa NU CITESTI CARTI SECTARE - L-ai incalcat. 6. Un alt canon spune ca este eretic oricine iese din Biserica si se duce la sectari - acum tu esti cu sectarii in brate, l-ai incalcat. 7. Un alt canon al Bisericii spune ca doar dogma Bisericii trebuie folosita in credinta. Tu folosesti alta dogma si mai rau, nu ai facut nici oreferinta la dogma ortodoxa pe care nu o cunosti. Cat timp ai incalcat canoanele Bisericii referitoare la erezie, cum poti spune ca esti in BOR cand esti inafara BOR si reteic? |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Asta am scris si eu ca sunt LEGI dar nu juridice ci de slujire a lui Dumnezeu. Tu ma contrazici afirmand ce am scris eu? Citat:
Citat:
Citat:
Intra pe firul nou creat pentru ca sa ma poti intreba si acuza si osandi cat vrei tu. Aici as vrea discutii doar despre mediul in care ne aflam. Prezinta-ne dogmele care le marturiseste BOR din care putem afla mediul inconjurator in care ne aflam,
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 01.02.2021 at 20:03:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Teoria Pac Man e înșelare diavolească. Adevărul e în teoria Super Mario Bros. 2
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() In Super Mario Bros 2 pamantul e la fel, o linie dreapta pe care mergi tot drept si ajungi de unde ai plecat dupa ce treci nivelul. Mario se deplaseaza intrun univers ca in teoria PacMan3D-nD ca sa stranga bani sa-si plateasca vamile vazduhului. ![]() Citat:
Cine zice ala e. Stii tu ce.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 01.02.2021 at 22:49:03. |
|