Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.04.2021, 14:04:33
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Daca pamantul e plat, te rog sa ne explici, respectand fizica elementara (pe care tu crezi ca n-o refuzi), sa ne explici cum te "intorci" in timp o(1) zi daca zbori cu avionul de la Tokyo pana la Vancouver(Canada) ?
Adica cum se poate, daca pamantul nu-i rotund, sa decolezi astazi (01.04.2021) si, zburand drept si "plat", sa aterizezi ieri(31.03.2021)?
Deci?
Pe harta, pe deasupra pamantului plat, nu zbori drept si plat?

Nu-mi dau seama ce poate avea platul sau globul pamantului cu fusul orar? In ambele teorii se intampla la fel din pricina alegerii fusurilor orare diferite.

Soarele rasare de la est si merge spre vest. In fiecare loc se tine un alt fus orar defazat cu cateva ore fata de ora
de la Londra, de la + sau - 1 ora pana la + sau - 12 ore.

Cand rasare soarele in locul respectiv in care te afli sa zicem ca e ora 8. In locurile mai la vest soarele rasare mai tarziu deci in vest abea peste 1 ora sau mai multe ore va fi ora 8. In est a fost deja ora 8 acum o ora sau acum cateva ore.

Daca la Tokyo e ora 8 si mergi spre vest cu o anumita viteza ajungi in locuri unde inca nu a rasarit soarele deci pentru tine ziua devine tot mai lunga, scazi ore caci fusurile orare sunt cu - minus .

Daca de la Tokyo mergi spre est, spre Canada, atunci strabati zone cu alt fus orar unde ora 8 a fost deja de cateva ore si astfel ziua ta e pe sfarsite adaugand ore.

Intre Alaska si granita cu URSS exista deci linia de separatie a zilei aleasa prin conventie. Daca la Londra e ora 12 la amiaza in ziua de 1.04.2021, atunci in Alaska este ora 0 a zilei de 1.04.2021 iar in URSS, dincolo de granita, este ora 24 a zilei de 1.04.2021.

Daca treci granita spre vest ai pierdut aparent o zi, 24 ore, iar daca treci granita spre est ai castigat aparent o zi. Te poti juca doar cu pana la 24 de ore = o zi si nu merge sa te invarti ca Superman cu viteza luminii in jurul pamantului glob spre est sau spre vest calatorind in timp pentru ca practic esti mereu sub acelasi soare, in aceleasi 24 de ore ale zilei de azi. Oricat de rapid te-ai duce prin fusurile orare esti continut practic in timpul zilei, in cele 24 de ore ale drumului soarelui peste pamant.

Altfel se poate calatori in timp, nu pacalind realitatea cu fusurile orare!

Castigarea aparenta a maxim 24 de ore prin deplasare intre fusurile orare n-are nicio legatura cu pamantul glob sau plat.

Acelasi lucru se intampla si pe un pamant plat si pe unul glob din pricina fusurilor orare diferite care tin seama de soare si de lumina zilei.

Daca s-ar adopta o ora unica, de exemplu ora de la Londra, atunci nu castigai si nu pierdeai nicio zi deplasandu-te spre est sau spre vest deoarece peste tot ar fi acelasi ceas al zilei.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 01.04.2021 at 14:18:07.
Reply With Quote
Vechi 02.04.2021, 11:59:57
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Soarele rasare de la est si merge spre vest. In fiecare loc se tine un alt fus orar defazat cu cateva ore fata de ora
de la Londra, de la + sau - 1 ora pana la + sau - 12 ore.
Si cum este cand faci meeting pe zoom intre Londra, Bucuresti, Moscova, Tokyo si Washington si se vede intr-o parte rassaritul, intr-o parte apusul si se vad toate momoentele zile?

Sau falsifica astia backgroundul cu cerul???? Ai si aici vreo explicatie (halucinatie)?

Adica explica si tu cum in Tokyo rasare soarele si in state apune? si in europa e miez de zi, toate astea pe un pamant plat? Si cum se vad asta pe webex sau zoom sau pe alte instrumente moderne????

Halucinel, mai ai?

Ti-a luat mult timp sa acumulezi atata intelepciune? E singura teorie pe care o ai? Sau ai o colectie?
Reply With Quote
Vechi 02.04.2021, 12:06:28
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
E o taina, un fenomen ciudat care apere si constati ca desi mergi drept-laser dupa soare cu avionul tu defapt te rotesti in jurul polului cel mai apropiat.

Linia e drepta in mod sigur si cu toate astea observatorul de la pol te vede rotindu-te in jurul lui si tu constati ca ai ajuns de unde ai plecat.

Concluzia este: avionul se misca pe un cerc foarte foarte foarte mare, sau pe o elipsa care este intr-un plan unic, ceea ce "aduce liniaritatea", care este de afpt deplasare intr-un plan.

Vorbim despre deplasare foarte larga intr-un singur plan, dar pe un cerc/elipsa. Iar aici se vede ca de fapt si liniaritatea (vazuta la nivelul obisnuit, la dimensiunile omului), dar si orbita (vazuta la nivel macroscopi, la dimesniunea pamantului).

Hai fii si tu corect odata, avionul merge pe o orbita elipsoida, intr-un plan sectiune, in jurul pamantului rotund.

Notiunea fizica si astronomica despre care vorbim este de ORBITA. Avioanele in cazul asta au ce se numeste orbita - o traiectorie in jurul pamantului, care pare liniara, dar este elipsoidala.

Domnule deci tie iti lipsesc notiuni elementare de fizica si astronomie. Si pe inginerie cam la fel nu prea le legi. Deci ai mari carente in pregatirea ta logica-intelectuala si ai inceput sa iti creezi din mistica religioasa tot felul de stiinte.

Amice este un semi-analfabet care nu buchiseste bine fizica si nici astronomia dar si-a creat fizica-religioasa si o astro-religie. Vezi ca ai inceput sa fabrici niste stiinte proprii, pentru ca nu prea ai pregatire intelectuala potrivita pentru un astfel de discurs.

Last edited by gpalama; 02.04.2021 at 12:22:55.
Reply With Quote
Vechi 02.04.2021, 14:14:44
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Citat:
E o taina, un fenomen ciudat care apere si constati ca desi mergi drept-laser dupa soare cu avionul tu defapt te rotesti in jurul polului cel mai apropiat.

Linia e drepta in mod sigur si cu toate astea observatorul de la pol te vede rotindu-te in jurul lui si tu constati ca ai ajuns de unde ai plecat.
Concluzia este: avionul se misca pe un cerc foarte foarte foarte mare, sau pe o elipsa care este intr-un plan unic, ceea ce "aduce liniaritatea", care este de afpt deplasare intr-un plan.
Este sigur deplasare intr-un plan la 1000m sau 2000m sau la 5000m. Giroscopul care ii mentine avionului directia perfect liniara la aceiasi inaltime fata de nivelul mariilor perfect plate (conform principiului vaselor comunicante) iti asigura credinta ca traiectoria e perfect liniara intrun plan paralel cu platul marilor. Nu te misti pe niciun cerc si pe nicio elipsa mare sau mica!

Citat:
Vorbim despre deplasare foarte larga intr-un singur plan, dar pe un cerc/elipsa. Iar aici se vede ca de fapt si liniaritatea (vazuta la nivelul obisnuit, la dimensiunile omului), dar si orbita (vazuta la nivel macroscopi, la dimesniunea pamantului).
Oricat ar fi de larg cercul sau elipsa instrumentele de bord ar trebui sa sesizeze si sa puna in evidenta faptul ca sunt momente cand mergi in sens contrar fata de alte momente sau cand deviezi cu 90 de grade de la linia dreapta pe care o mentine giroscopul perfect liniara. Nu poti minti ca giroscopul se echilibreaza dupa sfera pamantului si el mentine defapt o traiectorie circulara. Nu poti pentru ca exista avioane supersonice 2-3-5Mach care instant (30 minute) ar trebui sa iasa din "atmosfera" si care nu-si misca in acest timp deloc flapsurile si se mentin la aceiasi inaltime fata de nivelul marii.

Citat:
Hai fii si tu corect odata, avionul merge pe o orbita elipsoida, intr-un plan sectiune, in jurul pamantului rotund.
Sunt corect si cinstit mereu fata de Dumnezeu si tocmai asta nu ma lasa sa fac afirmatii hazardate de care vor putea rade toti "inteleptii" lumii.

Avionul merge perfect drept cu cat are viteza supersonica mai mare si in acel timp nu-si modifica flapsurile deloc. Nu iese din atmosfera, nu se invarte pe nicio elipsa sau sfara foarte mare, nu se invarte in jurul niciunui glob!

Citat:
Notiunea fizica si astronomica despre care vorbim este de ORBITA. Avioanele in cazul asta au ce se numeste orbita - o traiectorie in jurul pamantului, care pare liniara, dar este elipsoidala.
Nu se poate sa negam evidenta ca sa ne iasa teoriile absurde!
E simplu: Avionul supersonic merge perfect drept pastrand aceiasi inaltime fata de nivelul marilor plate ce respecta principiul vaselor comunicante, are giroscop, nu modifica nimeni flapsurile, nu se iese din atmosfera deci pamantul NU E glob! Marii oameni de stiinta ai lumii si fraierii lor vin cu tot felul de explicatii absurde, cu neglijenta maxime si pot sustine aberatii ca ale tale! In loc sa recunoasca simplu evidenta tin de glob ca orbii de bata si ca si corbii de hoit sau ca nebunii de bolovanii cu care lovesc raul gresit, stramb cu 180 de grade eroare de lovire a tintei.

Citat:
Domnule deci tie iti lipsesc notiuni elementare de fizica si astronomie. Si pe inginerie cam la fel nu prea le legi. Deci ai mari carente in pregatirea ta logica-intelectuala si ai inceput sa iti creezi din mistica religioasa tot felul de stiinte.
Notiunile aste-s de scoala primara, generala, de gimnaziu. Le intelege perfect orice copil. Ma mir ca e unii care pot nega evidenta cu tupeu maxim sustinand ca tot eu sunt habarnistul!

Citat:
Amice este un semi-analfabet care nu buchiseste bine fizica si nici astronomia dar si-a creat fizica-religioasa si o astro-religie. Vezi ca ai inceput sa fabrici niste stiinte proprii, pentru ca nu prea ai pregatire intelectuala potrivita pentru un astfel de discurs.
Te lauzi ca ai fi teolog, ca ai stii fizica, ca ai fi inginer. Te rad curcile!

Daca am indraznit sa vin cu o astfel de teorie renuntand la toate minciunile lumii pe care le-am invatat in scoala si facultati si pe care le sustine si le propaga o lume intreaga pe toate canalele inseamna ca am motive serioase, adevarate. Nu umblu cu vrajeala, nu sunt un ignorant, nu sunt un neglijent!

Teoria PacMan 3D-nD mi se pare cea mai aproape de Adevarul adevarat.
Alta mai buna nu stiu sa existe! In alta n-am cum sa cred fiindca celelalte sunt gresite si mincinoase, absurde, nestiintifice, nu tin seama de Dumnezeu, nu respecta Adevarus-al-i.!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 02.04.2021 at 15:35:52.
Reply With Quote
Vechi 02.04.2021, 17:12:18
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Este sigur deplasare intr-un plan la 1000m sau 2000m sau la 5000m. Giroscopul care ii mentine avionului directia perfect liniara la aceiasi inaltime fata de nivelul mariilor perfect plate (conform principiului vaselor comunicante) iti asigura credinta ca traiectoria e perfect liniara intrun plan paralel cu platul marilor. Nu te misti pe niciun cerc si pe nicio elipsa mare sau mica!

Hai ingineru' lu peste ia arata-mi si mie standarul giroscopului sa verificam impreuna elucubratiile tale.

Arata-mi si mie te rog in specificatia tehnica cele 2 mizerii adaugate d tine:

1. marile perfect plane

2. principiul vaselor comunicante.

Deja esti depasit de problema... vezi ca o iei din nou pe misti-fizica religioasa, fizi-credinta in care pamantul e plato-religios.

Deci arata-mi si mie te rog elucubratiile tale in specificatia de giroscop - daca esti in stare sa isi sustii tehnic asa ceva si nu prin "credinta", "mistica", "asa stiu eu", "e credinta", "e multa credinta", "pamantul e plat prin credinta".

Iar pentru restul sa vad daca merita sa raspund, ti-am zis suficiente, vad ca ai 4 clase primare, in restul nush cum ti-ai luat o diploma.

Hai sa vad si eu standardul de giroscop, unde scrie modelul folosit, principiul de functionare, vasele comunicante... etc.
Asa ca intre ingineri. Ca pana acum fumezi tamaie de la nip.

Citat:
E simplu: Avionul supersonic merge perfect drept pastrand aceiasi inaltime fata de nivelul marilor plate ce respecta principiul vaselor comunicante, are giroscop, nu modifica nimeni flapsurile, nu se iese din atmosfera deci pamantul
Efecti afirmatiile sectare nu conteaza, poti te rog sa imi dai specifcatiile pentru traiectoria avionului supersonic asa cum zic ei ? Ca tot ce zici tu e deja dupa ce ai fumat prea mult de la nip. arata-mi si mie standardele astea dupa care lucreaza astia ca fizi-credinta ta nu merge.

Last edited by gpalama; 02.04.2021 at 17:15:02.
Reply With Quote
Vechi 02.04.2021, 17:21:09
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Sunt satul de elucubratiile tale si de "pseudo" fizica religioasa inventata de tine.

Poti te rog sa ne arati si noua ceva mai mult decat obscurantism religios?

Ceva de tipul numere, date, chestii mai destepte, asa ca de la un inginer?

(Evident, daca ai capacitatea asta sa iesi din obscurantismul asta...)
Reply With Quote
Vechi 02.04.2021, 17:38:08
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama
....
Citat:
....
Citat:
....
Citat:
....
Citat:
....
nino-nino-nino...nino...

Mai posteaza de 5 ori una dupa alta ca am ceva de copiat.
Reply With Quote
Vechi 02.04.2021, 17:44:22
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
nino-nino-nino...nino...

Mai posteaza de 5 ori una dupa alta ca am ceva de copiat.
Comportament de nebun, care cand nu are ce zice rade si nu se uita.. Vezi ca nu mai ai nu ratiune ci inteligenta emotionala. Deja esti in zona de dereglaj mental.

Am inteles ce problema ai cu postarile mele.... am postat de 5 ori cate 2 randuri si te-ai pierdut in ele, vad ca nu poti cuprinde decat doar 1-2 linii si te-ai pierdut. Binee ca mi-ai zis ca nu prea poti.

Vezi ca avantajul cand spargi in cateva randuri este ca poti urmari mai precis ce e acolo... E facut special pentru cei cu probleme sa nu se rataceasca in prea multe randuri.

Citat:
nino-nino-nino...nino...

Pai bobita, minionule, tu vrei sa ne zici ceva si nu stii cum.

Hai recunoaste, esti un minion in cautare de distractie si arunci cu prostii pe aici.

Care dintre astia esti?

Acum inteleg, esti ca minionii astia, care nu stiu ce sa strice intai si te-ai apucat de credinta... vezi ca ai un stapan malefic bobita.

Last edited by gpalama; 02.04.2021 at 18:16:46.
Reply With Quote
Vechi 02.04.2021, 18:16:30
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Citat:
Hai ingineru' lu peste ia arata-mi si mie standarul giroscopului sa verificam impreuna elucubratiile tale.

Arata-mi si mie te rog in specificatia tehnica cele 2 mizerii adaugate d tine:

1. marile perfect plane

2. principiul vaselor comunicante.
Nu cred ca elucubrez. Daca ai avea sa zicem un con inversat, cu varful in jos plasta intr-un camp cu forta de greutate orientata in jos spre varful conului si sa zicem ca l-ai umple pana la refuz cu apa, pana da apa pe afara. Partea "bombata" de apa ar apasa in jos peste apa de dedesubt si cum apa nu e munte sa stea intepenita, s-ar uniformiza si surplusul, ceea ce depaseste nivelul marginilor vasului-conic, s-ar varsa in partile laterale pana s-ar face deasupra o suprafata perfect plana. Apa daca nu are un vas pe care sa-l umple, ea un poate sta asa una peste alta ci se varsa deoarece presiunea datorata fortei de greutate a apei de deasupra se manifesta si in lipsa marginilor vasului ea se imprastie pe o suprafata plana pana ramane din ea un strat foarte subtire. Mint? Nu e adevarat ce zic? Elucubrez? Aberez? Nu ti-e clar asta? Varsa un borcan cu apa pe jos sa vezi daca sta bombat.

Ei bine de aici poti sa-ti dai seama ca marile comunicand intre ele au deasupra o suprafata perfect plana deoarece "muntii" de apa bombati de deasupra apasa pe apa de dedesubt care apasa pe marginile vasului. Adaugand apa s-ar putea tot umple ceva ridicandu-se nivelul general acelasi peste tot. Elucubrez? Te mint? Realizezi asta mental?

Nu e nevoie de niciun standard ca sa stii ca un titirez face ca sa existe o axa si un singur punct unde actioneaza toata greutatea. Asa este si giroscopul. Invartirea intretinuta face sa existe acea axa care nu se inclina ci-si mentine directia fixa astfel ca fata de ea avionul poate sa mearga pe diferite directii ce fac cu axa giroscopului diferite unghiuri astfel putand avionul sa-si controleze zborul fata de ceva fix, clar, sigur. Mint? Elucubrez? Nu cred! Orice prost isi da seama ca nu aberez!

Citat:
Deja esti depasit de problema... vezi ca o iei din nou pe misti-fizica religioasa, fizi-credinta in care pamantul e plato-religios.
Nu se poate fara credinta, fara Dumnezeu. Nu ma ajuta ateismul in fizica ci Adevarul de la Dumnezeu. Leapada-te tu de Dumnezeu crezand ca asa o sa stii fizica mai bine. Eu raman cu fizica credintei!

Citat:
Deci arata-mi si mie te rog elucubratiile tale in specificatia de giroscop - daca esti in stare sa isi sustii tehnic asa ceva si nu prin "credinta", "mistica", "asa stiu eu", "e credinta", "e multa credinta", "pamantul e plat prin credinta".
Eu spunand adevarul cred ceea ce spun. Tu n-ai decat sa crezi ca orbul in stiinta celor ce mint asa ca un paganism modern, ca un ocultism "stiintific" pe baza de bagat globul de pamant in cap.

Citat:
Iar pentru restul sa vad daca merita sa raspund, ti-am zis suficiente, vad ca ai 4 clase primare, in restul nush cum ti-ai luat o diploma.
Nu cred ca vezi! Nu cred ca am 4 clase primare ci chiar si cei cu 4 clase ar pricepe ce spun si ar crede foarte simplu ca nu mint si ca nu aberez! Tu nu vrei sa raspunzi caci ai nega evidenta, realitatea, fizica simpla a credintei si nu mai poti sa te lauzi!.. ca ai "dreptate".

Citat:
Hai sa vad si eu standardul de giroscop, unde scrie modelul folosit, principiul de functionare, vasele comunicante... etc.
Asa ca intre ingineri. Ca pana acum fumezi tamaie de la nip.
Iar schimbi subiectul? Sfintii din sCNIP nu au legatura cu teoria PacMan3D-nD, e productie personala. Nu e nevoie de standarde si de tot felul de explicatii de functionare. Orice copil pricepe ce spun! Tu nu vrei sa pricepi! Vrei sa negi in ciuda evidentei practice!
Citat:
......poti te rog sa imi dai specifcatiile pentru traiectoria avionului supersonic asa cum zic ei ? Ca tot ce zici tu e deja dupa ce ai fumat prea mult de la nip. arata-mi si mie standardele astea dupa care lucreaza astia ca fizi-credinta ta nu merge.
Un avion supersonic ce merge cu 5Mach ar trebui sa faca 5000 de km intro ora, deci in jumate de ora ar trebui sa faca 2,5k km/h iar in 15 minute ar trebui sa faca 1,25k km/h/.

Oricine cu un F16 sau F20 poate merge deasupra marii 15 minute fara sa miste de mansa si sa constate ca avionul a ramas la aceiasi inaltime, nu s-a ridicat nici macar cu un metru deci e clar nu exista nicun glob!

Daca nu crede poate merge 1 ora si sa constate ca nici dupa 5000km nu s-a ridicat mai sus si nu a iesit din "atmosfera".

Nu trebuie minte pentru un experiment asa de simplu. Nimeni nu controleaza flapsurile decat mansa ta, mana ta!.. iar giroscopul iti face directia liniara pe o axa.

E simplu si clar. Nu e nevoie de nimic pentru a intelege si a recunoaste evidenta stintei divine!

Nu recunosti si te dovedesti de obedient minciunii masonilor iez-uiti care ti-au bagat in cap globul de nu-l mai poate scoate nimeni, nici macar niste dovezi clare, argumente de clasa 4-a pe care le pricepe orice prost.

Negi realitatea? Negi probele? Negi evidenta?

Last edited by Moroco; 02.04.2021 at 18:35:39.
Reply With Quote
Vechi 02.04.2021, 18:18:32
gpalama's Avatar
Senior Member

Implicit

Bobita, dai si tu ceva tehnic, asa ca sa nu vorbim ca la birt ?

Ca acum discuti ca o baba "tehnica".

Adica postul tau de mai sus este "babism" ordinar.

Bobita, iesi si tu din stereotipul "asa zice Moroco, credinta lui Moroco, Moroco stie mai bine"?

Ca placa asta am auzit-o deja.

Bobita, hai pune si tu ceva stiintiic. Bobita, o viteza a unui avion nu zice nimic despre orbita. Din nou, putina ratiune.

Bobita, tu nu intelegi notiunea de orbita. Iar asta cu 15 minute... este din nou dovada de prostie. Pentru ca pozitia relativa nu se schimba, ci se schimba pozitia absoluta. 15 minute de pozitie relatia nu sunt nimic. pozitie relatia fata de suprafata imediata si vizibila, care ramane la inaltime constanta. se numeste altitudine in termeni educati (vad ca ai nevoie).

Bobita, deci tu esti faliment total la fizica. Deci tu nu treci clasa a 5-a la fizica bobita. Deci e clar ca nu faci diferenta intre pozitie relatia si pozitie absoluta. Deci e clar ca nu exista educatie elementara gimnaziala la tine... grav.

Injineru' lu... NIP.

Te-au facut inginer la NIP ? Dau diploma de inginer ?

Citat:
Nu recunosti si te dovedesti de obedient minciunii masonilor iez-uiti care ti-au bagat in cap globul de nu-l mai poate scoate nimeni, nici macar niste dovezi clare, argumente de clasa 4-a pe care le pricepe orice prost.
Conspirationism, obscurantism, sectarism ieftin. La disperare arunci cu "e rai, e foarte rai, e rai cu NIP". Mai bine vezi-ti de barna din ochii tai si nu mai arunca cu rahat ca vezi ca ricoseaza in frunte. Pana acum vad ce te-ai improscat cu neputinta ta stiintifica si cu obscurantismul tau mistico-religios. Nu stii o boaba de sstiinta dar iti permiti sa improsti cu rahat pe toti.

Last edited by gpalama; 02.04.2021 at 18:27:48.
Reply With Quote
Răspunde