![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu ai să găsești așa ceva în catehism! Catehismul este dedicat catehumenilor, adică a acelora care se pregătesc a intra în Biserică. De aici ar apărea neînțelegeri și unii s-ar duce la împărtășit fără să se fi spovededit niciodată.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
M-am referit la faptul că nu ai să găsești idei de genul mai multe împărtășiri cu o singură spovedanie. Greu măi Cătă!
Duhovnicii nu au să spună așa ceva în gura mare pentru a nu se înțelege greșit. De exemplu Pr. Dionisie face acea afirmație într-o discuție cu niște tineri. Dar dacă te duci la Colciu ai să fii surprins. Dar ți-am zis tu te legi exclusiv de ceea ce există pe internet, eu mă leg de realitate. Asta nu pricepi tu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Duhovnicii aceia nu spun in gura mare pentru ca ar fi trasi la raspundere, nu pentru a nu se intelege gresit. Probabil ar fi caterisiti daca ar mai continua. Si cum ar putea ei sa spuna ca marii duhovnici nu stiu ce spun, la fel invatatura Bisericii sau sfintii, doar ei sunt mai intelepti? Le spun doar naivilor care vor cauta sa reformeze ceva, ca apoi sa se certe pe net cu cei ce scriu despre invatatura Bisericii. |
|
|
|||
|
|||
|
Și precizează cerința minimă de îndeplinit.
Last edited by simpllu; 01.05.2018 at 01:59:12. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 06.05.2011 00:34:45 |
| Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 17:04:00 |
| Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 18:56:11 |
|
|