![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-ai complacut ani si ani de zile in aceasta stare. E de ajuns. Citat:
Insa nu pentru cei care vor sa se scalde in mocirla pacatelor. Ci doar pentru cei care vor crede cu adevărat in El. Marcu 16:16,17 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps:daca nu vorbesc in limba persana, inseamna ca m-am complacut in starea de pacatosenie? Apropos, tu vorbesti in limba vietnameza? Sunt sigur ca nu! Atunci esti pacatos! Citat:
"Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși"(Marcu 16-18). Iar despre vorbitul in limbi...e cam greu sa spui ca ceea ce vorbiti voi se pot numi limbi noi
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NU pentru pacatosii incurabili. ![]() Cam dai impresia ca te complaci in starea de pacatosenie, amice. Prin afirmatiile tale, nu prin necunoasterea limbii farsi. Poate ca doar te umflii in pene afirmand ca esti pacatos, asteptand probabil aplauze prelungite pentru declararea mandra a pacatoseniei tale. Mie atitudinea asta imi pare cam ciudatica. Last edited by Penticostalul Traditional; 18.01.2018 at 14:59:56. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
PS: NU am nevoie de aplauzele nimanui de pe acest forum, pentru declararea mandra a pacatoseniei mele. Pentru ele are cine sa ma aplaude
|
|||
|
|||
![]()
Daca esti in aceasta stare critica, roaga-te asa: "Cred, Doamne! Ajută necredinței mele!"
|
|
||||
|
||||
![]()
aici tu te unflii in pene de mandrie. Am un verisor penticostal. Ceea ce vorbeste el, in timp ce este cuprins de "acel duh", nu sunt DELOC acele limbi care sunt pomenite in Biblie ca fiind limbi straine
|
|||
|
|||
![]()
Tu nu stii cum erau limbile pe care le vorbeau ucenicii cand erau botezati cu Duhul Sfant. Pentru ca nu ai studiat subiectul in Biblie. Stii doar ce spun datinile si folclorul bisericesc.
Poate sunt poate nu sunt ca in Biblie. Pana nu studiezi subiectul, nu ai posibilitatea sa faci comparatii cu Biblia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sustin ceea ce ati sustinut dumneavoastra, domnule Catalin:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Folosesti 2 termeni DEFAIMATORI intentionat. Asta este strategia ta, de DEFAIMARE. Nicidecum nu folosesti termeni corespunzatori. Noi nu avem folclor, avem multe scrieri care apartin patrimoniului Bisericii. Noi avem o istorie, voi nu aveti absolut nimic. Nici pe Hristos. Noi avem multe carti care asemenea Scripturii, sunt scrise de oameni seriosi, oameni DEDICATI crestinismului, oameni de vaza, IERARHI, oamenii ai Bisericii, care au PASTRAT IN SCRIS realitatile vremii. Singura obiectie pe care o poti ridica pentru aceste scrieri si pentru ca le defaimezi denumindu-le folclor este ca nu ar fi scrise de Apostoli si nu ar face parte din canonul Scripturii... Insa chiar daca nu fac parte din canonul Scripturii, cartile astea au o valoare enorma, poate nu dogmatica, dar istorica, pentru ca ele nu trateaza probleme dogmatice, insa ne povestesc exact ce a fost in vremea respectiva. Daca Apostolii au autoritate dogmatica si Scriptura este un fundament dogmatic, aceste carti istorice, au impreuna o valoare ISTORICA, de istorie, dar si de pastrare canonica (cand e vorba de scrierile sinoadelor). Ce simplu iti este tie sectarule, sa folosesti jignitor 2 termeni "folclor si datina" pentru a defaima si desconsidera munca de 2000 de ani a multor oameni sfinti... Rusine pentru stilul discursului tau, daca ai avea cu adevarat caracter, ai folosi termeni proprii si nu gunoaie din astea. Noi nu suntem o credinta bazata pe basme, folclor sau bolboroseli ca a voastra. Noi avem Scriptura, avem carti scrise de multi oameni sfinti si nu bolboreseli aparute la sfarsitul veacurilor. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|