![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite ce ai mai scris, prietene Catalin:
Si ai dreptate, Apostolul Pavel scrie ca vorbirea in limbi asta inseamna, ca un om se poate ruga in alte limbi. Este evident, dupa cum bine spui: 1. În adevăr, cine vorbește în altă limbă nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu 1 Corinteni, 14:2, traducerea ortodoxa A vorbi cu Dumnezeu inseamna rugaciune 2. Fiindcă, dacă mă rog în altă limbă, duhul meu se roagă, dar mintea mea este fără rod. 1 Corinteni, 14:14, traducerea ortodoxa |
|
||||
|
||||
![]()
p.s.: eu am audiat de 6 ori acel filmuleț cu pocăitul croat și tot nu-mi dau seama, până la urmă, a vorbit în limbi sau nu?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte posibil ca nu intelegi ce este o harisma, am zis in alt mesaj de Parintele Paisie Aghioritul, uite ce efect are acea harisma asupra unui om obisnuit: https://www.sfaturiortodoxe.ro/marii...traluceste.htm O sa citesti aici ca si ingerii cazuti puteau da o lumina aurie, dar care iti inluenta mintea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din ce am vazut i-ai bagat pe toti sub pres ca fiind "oameni" si atat... |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.cuvantul-ortodox.ro/cuvio...ind-ei-insisi/
Cuviosul Paisie Aghioritul este SFANT IN CALENDAR praznuit in aceeasi zi cu Sfintii Apostoli. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Marele initiat PT cam la fel face, ignora cu mare aplomb si superficialitate tot ce aruncam. Un fel de fuga dracului de adevar, eschivari satanice din fata adevarului, ocolire cu mare dexteritate a orice urma de lumina. Degeaba ii vorbesti de cel cinstit de catre Apostoli si de catre sfinti, Paisie Aghioritul, PT deja l-a masurat in marea lui duhovnicie - nu bolboroseste, si nu scrie in Scriptura despre el, deci nu are valoare, nu e de la Dumnezeu, desi Duhul Sfant salasluieste in el, desi a facut toate lucrurile si lucrarile Apostolilor. Singura judecata de valoare a protestantilor este: scrie in Scriptura, este, nu scrie, nu este. Te intreb pe tine @PT: scrie in Scriptura despre tine? Eu am vazut ca nu scrie, deci inseamna ca nu existi... Last edited by gpalama; 03.01.2018 at 16:50:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apostolul Pavel a spus-o aici: Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Si revenim - limba nu este bolborosire penticostala.
Acum incerc sa surprind logica fracturata penticostala: "vorbeau in limbi, deci bolborosirea noastra este in Scriptura"... nimic mai fals si neadevarat. Cam asta e argumentul sectar, o fraza scurta, in care expediaza bolborosirea ca fiind vorbirea in limbi. Afara ploua, de asta nu merge televizorul scos din priza... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu stiu nicio alta biserica in care sa se bolboroseasca. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|