![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu citesc NIMIC din Ioan Gura de Aur pana nu citesti tu pe Apostolul Ioan. Si pe Apostolul Pavel. In orice caz, daca Ioan Gura de Aur sau orice alt om a scris ceva impotriva a ceea ce a scris Apostolul Pavel, toate acele scrieri sunt false. Eu asa cred. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar ucenii Sfantului Ioan, l-au vazut pe Sfantul Pavel langa el cand scria interpretarile, ca sa nu greseasca, ca sa inteleaga corect si ca sa ramana o talcuire corecta pentru posteritate. O fi om, dar i-a avut in permanenta langa el pe Apostoli langa el, in chip nevazut, pentru a invatat intreaga Biserica. VAS ALES AL LUI DUMNEZEU, INVATATOR AL BISERICII RANDUIT DE DUMNEZEU!!! Nu un nimeni cu care sa stergi tu pe jos. Tu nu te ridici la nivelul lui sa ai tupeul sa il asezi tu la nivel cu orbii in Evanghelie. Apostolii l-au cinstit si au aratat cine este si inaltimea lui... nu trebuie sa-mi spui tu cine este, ne-au aratat deja lucrul asta apostolii lui Hristos, si o sa ascult de ei si nu de tine in cazul asta. El a fost invatat de Dumnezeu Scriptura, si randuit mare invatator in Biserica. Si ar fi bine sa citesti si tu ce zice, ai sa fii uimit ce poate un "om" sa spuna. Este un monument Sfantul Ioan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Departe de mine sa vorbesc impotriva lui Ioan Gura de Aur. Nu am niciun motiv Citat:
Iar eu il voi citi DOAR dupa ce vei citi tu pe Apostolul Pavel. Facem un Gentlemen's Agreement: tu citesti toate epistolele Apostolului Pavel, eu citesc o carte pe care mi-o recomanzi din Ioan Gura de Aur. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|