Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2017, 17:34:36
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marivas6519 Vezi mesajul
Sunteti mincinos (nu ma puteti contrazice). Adventistii cred in vesnicia si dumnezeirea Domnului Isus Hristos. Se poate vedea si pe site-ul oficial al bisericii adventiste.
Repet, poate că nu ai înteles.
Adventistii predau o variantă gresită de Trinitate, una în care Hristos este născut pe Pământ si atât. Pocăitii nu cred că Isus s-a născut înainte de a fi Creatia, în vesnicii. Ei nu cred în nasterea Sa din eternitate, înainte de a fi lumea. Ei cred că Tatăl, Fiul si Duhul sunt o fiintă divină, una, dar în trei Persoane co-egale, niciuna nefiind tată/fiu pentru cealaltă. Relatia de tată-fiu, zic ei, s-a stabilit când Isus s-a întrupat născându-se din Fecioara Maria la Betleem.
Sau poate că dumneata nu cunosti dogmele bisericii din care faci parte, e posibil si asta, au mai fost cazuri.

Last edited by Cornel Urs; 02.12.2017 at 17:40:31.
Vechi 03.12.2017, 08:14:23
marivas6519 marivas6519 is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2017
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
Repet, poate că nu ai înteles.
Adventistii predau o variantă gresită de Trinitate, una în care Hristos este născut pe Pământ si atât.
Persistati in minciuna. Adventistii cred in Vesnicul, Creatorul, Mantuitorul, etc. Domn Isus Hristos. Vedeti convingerile adventismului, pe site-ul oficial. http://www.adventist.ro/index/convingeri/dumnezeu/
In dreptul Domnului Isus Hristos se foloseste expresia "DUMNEZEU ADEVARAT DIN VESNICII". Asta cred adventistii (nu ce mintiti si iar mintiti dvs. - ma intreb ce dumnezeu aveti - o fi tatal minciunii?)
Vechi 03.12.2017, 09:33:27
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Persistati in minciuna. Adventistii cred in Vesnicul, Creatorul, Mantuitorul, etc. Domn Isus Hristos. Vedeti convingerile adventismului, pe site-ul oficial. http://www.adventist.ro/index/convingeri/dumnezeu/
In dreptul Domnului Isus Hristos se foloseste expresia "DUMNEZEU ADEVARAT DIN VESNICII". Asta cred adventistii (nu ce mintiti si iar mintiti dvs. - ma intreb ce dumnezeu aveti - o fi tatal minciunii?)
Nu înțelegeți domnule diferența, adventiștii nu cred în nașterea lui Iisus Hristos dinainte de toți ”vecii”, ei cred că există doar o naștere a Sa pe Pământ.
Este al treilea mesaj în care încerc să explic erezia adventiștilor care nu constă în faptul că ei nu ar crede în existența eternă a lui Hristos ca Dumnezeu ci în faptul că nu recunosc nașterea celestă din Tatăl înainte de a fi timpul și Creația, așa cum ne învață Crezul sfânt.
Acum ați priceput ????
Nu vă cunoașteți propriile doctrine!
Vechi 03.12.2017, 09:35:28
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Partea asta din Crez, nu o crezi matale!

” Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii.”

Pricepe domnu' ???
Subiect închis