![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti mincinos (nu ma puteti contrazice). Adventistii cred in vesnicia si dumnezeirea Domnului Isus Hristos. Se poate vedea si pe site-ul oficial al bisericii adventiste.
Last edited by marivas6519; 02.12.2017 at 13:41:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adventistii predau o variantă gresită de Trinitate, una în care Hristos este născut pe Pământ si atât. Pocăitii nu cred că Isus s-a născut înainte de a fi Creatia, în vesnicii. Ei nu cred în nasterea Sa din eternitate, înainte de a fi lumea. Ei cred că Tatăl, Fiul si Duhul sunt o fiintă divină, una, dar în trei Persoane co-egale, niciuna nefiind tată/fiu pentru cealaltă. Relatia de tată-fiu, zic ei, s-a stabilit când Isus s-a întrupat născându-se din Fecioara Maria la Betleem. Sau poate că dumneata nu cunosti dogmele bisericii din care faci parte, e posibil si asta, au mai fost cazuri. Last edited by Cornel Urs; 02.12.2017 at 17:40:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In dreptul Domnului Isus Hristos se foloseste expresia "DUMNEZEU ADEVARAT DIN VESNICII". Asta cred adventistii (nu ce mintiti si iar mintiti dvs. - ma intreb ce dumnezeu aveti - o fi tatal minciunii?) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este al treilea mesaj în care încerc să explic erezia adventiștilor care nu constă în faptul că ei nu ar crede în existența eternă a lui Hristos ca Dumnezeu ci în faptul că nu recunosc nașterea celestă din Tatăl înainte de a fi timpul și Creația, așa cum ne învață Crezul sfânt. Acum ați priceput ???? Nu vă cunoașteți propriile doctrine! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
” Carele din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii.” Pricepe domnu' ??? |
|