![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Normal ca una lasata pe motive de preacurvie (a ei, nu a barbatului) nu trebuie luata, nici macar de cel mai fraier dintre masculii umani. Insa ar fi stupid si revoltator, dat fiind faptul ca majoritatea femeilor/fetelor nu se mai casatoresc virgine, in ziua de azi, sa nu te poti casatori in fata lui Dumnezeu, fiindca...nu e virgina!
Asta e un calugarism gnosticoid nascut din o interpretare fortata a cuvintelor Mantuitorului. Si e foarte posibil ca acele cuvinte, oricum, sa se fi referit la acea epoca, acel popor si acei oameni. Nu la epocile urmatoare...
|
|||
|
|||
![]()
Oricum, ne indepartaram de subiectul topicului. Astazi are loc sinaxa de debara de la Oreokastro. Tot o sa fie un show al acelorasi si acelorasi oameni, vedetele antiecu din Grecia, plus noii zelotisti din Romania, anume nepomenitorii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care traditie zice ca trebuie sa-si duca numele mai departe? ( care nume? sau te referi la aristocrati?) si daca face doar fete? |
|
||||
|
||||
![]()
Care este....?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Traditia de dinainte de toti vecii. Ca sa te dumiresti de ce Iisus numea pe cei patru mii de barbati "oameni", te rog sa citesti aici http://www.bibliaortodoxa.ro/noul-testament/55/Matei , cum se transmite prin spitza barbateasca, numai prin spitza barbateasca, neamul lui Iisus prin 42 de generatii consecutive, pe langa fete care nici nu sunt pomenite. De ce se transmite doar prin barbati? S-a predat la scoala la disciplina Anatomie ca barbatul are in lichidul seminal cromozomii de gen X(feminin) si Y(masculin), lichid preluat de femeie prin inseminare, ea furnizand ovulul care are doar cromozomul X, astfel ca urmasul va avea XX(gen feminin) sau XY(gen masculin), dupa cum randuieste Dumnezeu, in functie de vrednicia barbatului in fata lui Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu n-am știut că gnosticismul, căruia D-vs. îi faceți pe aicea reclamă ascunsă, presupunea și misoginism.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
pe asta de unde ai scos-o?
![]() io am flacau, sa nu cumva sa va puneti cu mine ca va ia aghiuta! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. Și Ioachim...........
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 04.04.2017 at 19:25:32. |
|
|||
|
|||
![]()
.. si bunicul matern
|
|