![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti se pare normal ca preoții sa fie lăsați pe drumuri, iar călugării sa fie izgoniți din manastiri doar pentru ca se opun hotărârilor luate la Creta! Compasiuni pentru credință și pentru patriotism!!! Biserica este acolo unde e Adevărul. Așa ca ecumenistii se îndreaptă cu pași grăbiți spre ieșirea din Biserica. Nu cei care apara credinta strămoșească. Citeste ce e schisma.
|
|
|||
|
|||
![]()
las ca va primeste putin in crimeea, dar le implanteaza cipuri si celorlalti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Schisma e cand rupi comuniunea in Biserica de capul tau, pentru ca ti-a spus tie duhul sau saccsiv sau parintele Sava ca ierarhii sunt eretici. E posibil sa greseasca pana si parintele Sava, un sfant intre oameni. Chiar si saccsiv, desi pare greu de crezut. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, exista si unii care scriu povesti proaste pe bloguri pentru multimea credula. Cum e povestea asta cu anafura si cu bulgarii.
Nu te-ai gandit nici o clipa ca unii s-ar putea sa profite de credulitatea ta ? Ca poate exista inca 1000 de persoane in Romania la fel de credule ca si tine si ca ele pot fi manipulate in orice fel doreste unul sau altul ? Ca trebuie doar sa le sperie ca vine sfarsitul lumii, ca exista un supermemorandum, ca nu ne mai dau bulgarii aghiazma, ca a fost un copchil la sinod sau ca s-au auzit nu stiu ce urlete ? Si ca exact cum oamenii cred ca daca gasesc o cruce intr-un cartof e vorba de o minune mai mare decat inmultirea painilor sau daca le spune cineva ca Parintele Arsenie s-a rezemat de un copac atunci copacul ala devine mai sfant decat Voronetul, la fel si acum, daca unii stiu pe ce butoane sa apese, persoanele credule sunt gata sa-si jigneasca preotii si ierarhii si Biserica. ![]() |
|