Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2017, 12:58:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Am pus o poza pe fb cu Turcescu atunci cand a recunoscut ca lucra la secu si a facut o emisiune cu colegii lui de la B1. Si am scris " Prima sanctiune in cazul lui Turcescu! Mustrare in fata colectivului. " :)
《Cine nu a construit o casa, nu a plantat un pom si nu a votat un penal, nu-i om. :) 》
Dar cu lozinca asta postata de tine , cum e ?
Recunoști că esti PSD-ist :)))
Vechi 01.02.2017, 12:59:08
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Sa zicem ca maine se apuca Dragnea de drept si termina in 6 ani si in 7 isi da si doctoratul. Si il pun astia procuror sef la DNA. Si tu vii si imi zici ca nu e normal, ca omul ala are bube in cap, ca nu e normal sa imparta el justitia in buni si rai. Si eu iti zic - pai nu vezi ca l-a condamnat pe Iohannis ? Ditamai penalul ? Discutia nu e despre Dragnea, e despre Iohannis, tu vrei sa scape penalii de aia tot vii cu placa asta stricata cu Dragnea.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 13:00:17
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
《Cine nu a construit o casa, nu a plantat un pom si nu a votat un penal, nu-i om. :) 》
Dar cu lozinca asta postata de tine , cum e ?
Recunoști că esti PSD-ist :)))

Prietenii mei de pe facebook stiu mai bine ce glume fac eu. Si stiu si ca am votat ANR, nu trebuie sa-ti dau tie socoteala acum.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 13:02:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Vezi ca si asta cu gratierea si cu dezincriminarea coruptiei sunt placi stricate si deturnari ale discutiei. Ca nu s-a produs nici o gratiere si nici nu s-a dezincriminat coruptia. Doar ca procurorii aia or sa fie in sfarsit fortati sa munceasca, nu sa stea la cafea ca oricum au butoanele lor la instanta asa ca ii condamna si fara sa faca un dosar bun.
Vorbim despre ce s-a produs sau despre ceea ce se intentiona sa se produca?

Argumentatia in directia asta fiind unde?

Ca ar fi primul lucru util si la obiect care il scrii..
Vechi 01.02.2017, 13:06:43
Senior Member

Implicit

Pai nu a fost data vreo OUG privind gratierea asa ca ai ramas in urma. Iar dezincriminarea abuzului in serviciu nu inseamna dezincriminarea coruptiei pentru ca dupa cum singur ti-ai dat cu stangul in dreptul ai vazut ca Secureanu poate fi anchetat si fara sa fie acuzat de abuz in serviciu. Eu am sustinut masura asta si nu de acum, pentru ca nu am incredere in procurori.
Basescu spunea acelasi lucru pe timpul lui Nastase. Ca este purtat pe la PNA pentru o acuzatie care poate insemna orice. Si avea dreptate si el atunci, chiar daca eu cred ca si el e un hot care merita sa ajunga alaturi de Nastase, Dragnea sau Iohannis la puscarie. Dar nu pentru orice. Sa puna mana sa faca aia dosare bune si sa-i bage pe toti pentru 20 de ani, nu vreau sa traiesc in tara unde Al Capone e regula.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 13:10:07
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:

Prietenii mei de pe facebook stiu mai bine ce glume fac eu. Si stiu si ca am votat ANR, nu trebuie sa-ti dau tie socoteala acum.
Faci glume , asa se spune acum când te simți cu musca pe căciulă, iar de socoteală mare grijă ca deja o dai fără sa vrei :)))
Esti un escroc si un mare mincinos amice :)
Vechi 01.02.2017, 13:16:26
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Poc! Iuliu, asta este sinteza zecilor de citate... :))
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 13:17:29
Senior Member

Implicit

Cristiboss nu inteleg care e problema ta. De cand imparti tu lumea in escroci si oameni cinstiti sau mincinosi si oameni onesti ?

Ma cunosti ? Stii ce am scris eu in timpul campaniei sau cum am votat ? Te-ai uitat macar pe pagina lui Capsali, fost candidat ANR ca sa vezi ca si el sustine aceleasi lucruri pe care le sustin si eu acum aici ? A votat si el PSD ? De ce nu poti sa crezi ca si daca nu i-am votat, ii pot considera un pericol mai mic decat USR de exemplu ? Doar pentru ca tu esti in galerie la aia si oricine nu gandeste la fel ca tine e escroc si mincinos ? Ce o sa te faci daca or sa fie alegeri iar si daca PSD o sa castige chiar la un scor mai mare decat acum ? O sa crezi ca poporul e idiot si ca voi, turma mica asta care se indigneaza la ordin ori de cate ori favoritii lor din presa si organele le cer sa se indigneze sunteti singurii care nu-s escroci si mincinosi ?

Vom vedea la judecata aia mare cine e mai escroc si mincinos. Deocamdata nu putem decat sa agitam cate un asternut alb pe strazi si sa le murdarim asternuturile celorlalti. Numai Dumnezeu stie cum arata asternutul nostru.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 13:21:48
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Poc! Iuliu, asta este sinteza zecilor de citate... :))
Sa faci tu poc, ca-i asa :)))
Vechi 01.02.2017, 13:28:00
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

Ce o sa te faci daca or sa fie alegeri iar si daca PSD o sa castige chiar la un scor mai mare decat acum ?
Te cunosc extrem de bine , nici nu-ti imaginezi ,dar te asigur ca va iesi PNL -ul , nu-ti face griji :)
Răspunde