![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestiile astea merg la nivel de presa, prin cercurile de pensionari, pe un blog moderat intens de "formatorul de opinie" nu intr-o discutie punctuala cu oameni cu inteligenta peste medie care au in mod egal drepturi de exprimare. Chiar nu te-au invatat chestiile astea? :)
|
|||
|
|||
![]()
Nu am ajuns la avansati ca tine, eu inca invat. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista alte diferente majore: sunt autodidact si nu iau bani pentru asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am pus o poza pe fb cu Turcescu atunci cand a recunoscut ca lucra la secu si a facut o emisiune cu colegii lui de la B1. Si am scris " Prima sanctiune in cazul lui Turcescu! Mustrare in fata colectivului. " :)
|
|
|||
|
|||
![]()
off topic necesar
la sfarsitul lui iunie 90 a avut loc un congres al studentilor, la acest congres lui CT Popescu i s-a interzis accesul in sala. acesta a publicat un articol/protest in "adevarul', articol in care nu s-a multumit doar cu reprosul adresat studentilor, scriind pe larg despre evenimentele din 13-15 iunie scrie la un moment dat, citez exact: "nu toti meritau tratamentul minerilor" pasajul respectiv i-a permis lui basescu sa-i spuna lui CTP ca i-a aplaudat pe mineri. CTP i-a replicat lui basescu ca...Minte! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar cu lozinca asta postata de tine , cum e ? Recunoști că esti PSD-ist :)))
|
|||
|
|||
![]()
Daca as fi, ti-as tine isonul.
|
|||
|
|||
![]()
La fel si eu, daca as fi, as avea acelasi discurs ca tine. Din fericire nu-s. :)
|
|