Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2017, 12:25:23
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Spiritele s-au cam încins. Era inevitabil. Eu zic să fim mai atenți la cuvinte. Sigur, la câte argumente i s-au adus până acum lui Iuliu ar fi trebuit să fie în stradă la guvern, însă nu cred nici că merită castane, nici jigniri; chiar dacă el nu s-a ferit să-i jignească în masă pe cei din stradă.
Ei au dat primii. Ca ei au spus despre "popor de idioti". Eu am cam aceeasi parere despre cei mai multi din strada, nu toti dar cei mai multi, dar nu as fi zis asta daca nu as fi auzit despre "popor de idioti". Si repet, nici nu am votat PSD. Si nici nu l-as vota pentru ca nu cred ca poate face ceva, PSD e un partid terminat si parca e condus de Iohannis, asa de prost actioneaza in aceste zile. Pentru ca tot ce face creste scorul celorlalte partide si de fapt nu rezolva nimic.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:29:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ei au dat primii. Ca ei au spus despre "popor de idioti". Eu am cam aceeasi parere despre cei mai multi din strada, nu toti dar cei mai multi, dar nu as fi zis asta daca nu as fi auzit despre "popor de idioti". Si repet, nici nu am votat PSD. Si nici nu l-as vota pentru ca nu cred ca poate face ceva, PSD e un partid terminat si parca e condus de Iohannis, asa de prost actioneaza in aceste zile. Pentru ca tot ce face creste scorul celorlalte partide si de fapt nu rezolva nimic.
Alta tentativa de deturnare a atentiei.

Chestiile astea merg la nivel de presa, prin cercurile de pensionari, pe un blog moderat intens de "formatorul de opinie" nu intr-o discutie punctuala cu oameni cu inteligenta peste medie care au in mod egal drepturi de exprimare.

Chiar nu te-au invatat chestiile astea? :)
Vechi 01.02.2017, 12:31:13
Senior Member

Implicit

Nu am ajuns la avansati ca tine, eu inca invat. :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:34:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu am ajuns la avansati ca tine, eu inca invat. :)
Exista alte diferente majore: sunt autodidact si nu iau bani pentru asta.
Vechi 01.02.2017, 12:41:42
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Exista alte diferente majore: sunt autodidact si nu iau bani pentru asta.
Cred ca si Coldea a negat ca lucra pentru secu asa ca e de inteles. Totusi suntem intre noi, ai putea sa recunosti in fata colectivului ca esti de-ai nostri.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:43:08
Senior Member

Implicit

Am pus o poza pe fb cu Turcescu atunci cand a recunoscut ca lucra la secu si a facut o emisiune cu colegii lui de la B1. Si am scris " Prima sanctiune in cazul lui Turcescu! Mustrare in fata colectivului. " :)
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:56:10
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

off topic necesar

la sfarsitul lui iunie 90 a avut loc un congres al studentilor, la acest congres lui CT Popescu i s-a interzis accesul in sala. acesta a publicat un articol/protest in "adevarul', articol in care nu s-a multumit doar cu reprosul adresat studentilor, scriind pe larg despre evenimentele din 13-15 iunie scrie la un moment dat, citez exact: "nu toti meritau tratamentul minerilor"

pasajul respectiv i-a permis lui basescu sa-i spuna lui CTP ca i-a aplaudat pe mineri. CTP i-a replicat lui basescu ca...Minte! , dar basescu nu mintea, ca un veritabil "animal politic", poate singurul demn de aceasta titulatura din romanica asta a noastra, stie sa speculeze astfel de lucruri.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:58:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Am pus o poza pe fb cu Turcescu atunci cand a recunoscut ca lucra la secu si a facut o emisiune cu colegii lui de la B1. Si am scris " Prima sanctiune in cazul lui Turcescu! Mustrare in fata colectivului. " :)
《Cine nu a construit o casa, nu a plantat un pom si nu a votat un penal, nu-i om. :) 》
Dar cu lozinca asta postata de tine , cum e ?
Recunoști că esti PSD-ist :)))
Vechi 01.02.2017, 12:45:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cred ca si Coldea a negat ca lucra pentru secu asa ca e de inteles. Totusi suntem intre noi, ai putea sa recunosti in fata colectivului ca esti de-ai nostri.
Daca as fi, ti-as tine isonul.
Vechi 01.02.2017, 12:53:29
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Daca as fi, ti-as tine isonul.
La fel si eu, daca as fi, as avea acelasi discurs ca tine. Din fericire nu-s. :)
Reply With Quote
Răspunde