![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt argumente, ci niste povesti inventate - ca ale tale.
|
|||
|
|||
![]()
Deci sant povesti inventate , spuse in fiecare an in preajma Pastilor sau a Craciunul , si tu razi.Adica faptul ca avem practici sau obiceiuri in randul credinciosilor crestini , care sant precrestine , pagane este de ras , sau de necrezut ? . Daca inca ar exista o populatie la sate, taranii , ca de acolo vine cuvantul ,,paganus,, ,care sa nu fie crestinata , da ar fii adevarat, Biserica se straduieste cu ei sa-i crestineze, dar asa cand ei fac parte din Biserica dreptmaritoare care calca pe urmele lui Hristos, e un semn de intrebare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Puneti, domnilor, diacritice, ca era sa pricep altceva!
Deja ma gandeam despre ce craci sacri o fi vorba si ai cui or fi.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 15.06.2016 at 10:40:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Cam complicata treaba cu diacriticele.
La un moment dat forumul nici nu le recunostea, punea caractere aiurea in loc.
|
||||
|
||||
![]()
De pe PC nu e complicată deloc.
Nici măcar de pe android, cel puțin la mine și de pe telefon și de pe tabletă e ok. Problema e doar la editarea unei postări, de pe mobile.
|
|||
|
|||
![]()
Nu toti avem androizi translatati in romana :)
Care va sa zica de aia postezi asa telegrafic, tastatura virtuala bat-o vina ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tre' doar tastatura.
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Autorul scrie ca 79% din teritoriu era acoperit de paduri, dar brazi sunt doar la munte, celelalte paduri nu mai aveau frunze verzi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
Proportiile religiilor pe glob | luchian | Generalitati | 4 | 09.10.2009 15:32:51 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|