Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.05.2016, 09:37:30
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de altulunul Vezi mesajul
Romania a fost infintata de occident pentru ca occidentul avea nevoie de o sluga in rasarit (...) Pentru ca nu s-a intamplat asa inseamna ca e o problema, o problema mare de ceea ce se numeste tradatori nesimtiti.
Cel mai probabil acest forum ori nu mai are moderare ori nu mai intereseaza pe nimeni, din perspectiva la ce se posteaza in ultimul timp, comparativ cu timpuri demult, clar si probabil definitiv apuse. Ps: Baiete eu nu ma simt nici sluga si nici tradator. Vorbeste in numele tau, daca tot te simti asa si simti nevoia sa-ti exteriorizezi sentimentele, frustrarile sau ce te mai chinuie.
Reply With Quote
Vechi 22.05.2016, 14:07:57
altulunul altulunul is offline
Banned

Data înregistrării: 19.05.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Ps: Baiete eu nu ma simt nici sluga si nici tradator. Vorbeste in numele tau, daca tot te simti asa si simti nevoia sa-ti exteriorizezi sentimentele, frustrarile sau ce te mai chinuie.
Sunt doua lucruri diferite.
Nu am vorbit despre persoane ci despre tara, adica politica ei. Pentru ca asta e publica, cunoscuta, vazuta etc
Apoi una este ce cred romanii si alta e ce stabilesc occidentalii. Dau un exemplu banal: occidentul zic ca romanii sunt tiganii, romanii zic ca nu sunt.

Dar in cazul Eurovizion 2016 lucrurile au stat putin diferit.
Nu ma refer la castigatorii lui, pentru ca aici e clar: Ucraina e folosita ca coada de topor impotriva Rusiei. Romania practic nemaiavand un rol atat de unic.

Dar este interesant cum Eurovizionul a scos Romania din concurs.
De ce a facut asa ar fi interesant de aflat?
Oare sa se fi gandit occidentul ca romanii n-ar fi votat cu tatarii? Si atunci au scapat ei ! Avand in vedere ca exista zicale in folclor care ii descalifica pe tatari in ochii lumii, gen: dau navala ca tatarii etc

Evident ar mai fi varianta pe linie de rockeri, in sensul ca occidentul sa se fi infiorat de ce au facut rockerii in Romania.

Last edited by altulunul; 22.05.2016 at 14:21:55.
Reply With Quote
Vechi 22.05.2016, 14:52:06
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de altulunul Vezi mesajul
Oare sa se fi gandit occidentul ca romanii n-ar fi votat cu tatarii?
Sunt destul de sigur ca romanii care n-ar fi votat cu Ucraina nu ar fi avut acest motiv in minte.

Motivul excluderii este simplu: TVR are datorii mari catre ei. Si-au pierdut dreptul de a difuza. Daca romanii nu vad Eurovizion, nu pot vota. Asta inseamna ca concurentul roman ar primi voturile celorlalti, dar ceilalti concurenti nu ar primi voturile romanilor, deci ar fi incorect.

Cea mai simpla varianta? Sa fie exclusi.
Reply With Quote
Vechi 22.05.2016, 15:00:03
altulunul altulunul is offline
Banned

Data înregistrării: 19.05.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Sunt destul de sigur ca romanii care n-ar fi votat cu Ucraina nu ar fi avut acest motiv in minte.

Motivul excluderii este simplu: TVR are datorii mari catre ei. Si-au pierdut dreptul de a difuza. Daca romanii nu vad Eurovizion, nu pot vota. Asta inseamna ca concurentul roman ar primi voturile celorlalti, dar ceilalti concurenti nu ar primi voturile romanilor, deci ar fi incorect.

Cea mai simpla varianta? Sa fie exclusi.
Daca TVR are datorii mari inseamna ca nu sunt de anul asta.
Deci de ce au fost exclusi anul asta?
Pe de alta parte mi-e greu sa cred ca dintre toate natiile inscrise la Eurovision Romania e cea mai saraca
Deci nu cred in varianta cu datoriile, mai ales ca Eurovision inseamna politica pura. In politica nu se contabilizeaza datoriile ci slugarnicia

Iar de datoriile romanilor cred ca se stia demult. De ce au foast lasati romanii sa-si organizeze eurovizion national, sa-si cheltuiasca banii degeaba ca la sfarsit sa li se zica: va-m fraierit

Adica vreau sa zic, cum trebuie sa fie cineva ca sa te comporti cu el in halul asta?

Last edited by altulunul; 22.05.2016 at 15:09:01.
Reply With Quote
Răspunde