![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai probabil acest forum ori nu mai are moderare ori nu mai intereseaza pe nimeni, din perspectiva la ce se posteaza in ultimul timp, comparativ cu timpuri demult, clar si probabil definitiv apuse. Ps: Baiete eu nu ma simt nici sluga si nici tradator. Vorbeste in numele tau, daca tot te simti asa si simti nevoia sa-ti exteriorizezi sentimentele, frustrarile sau ce te mai chinuie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am vorbit despre persoane ci despre tara, adica politica ei. Pentru ca asta e publica, cunoscuta, vazuta etc Apoi una este ce cred romanii si alta e ce stabilesc occidentalii. Dau un exemplu banal: occidentul zic ca romanii sunt tiganii, romanii zic ca nu sunt. Dar in cazul Eurovizion 2016 lucrurile au stat putin diferit. Nu ma refer la castigatorii lui, pentru ca aici e clar: Ucraina e folosita ca coada de topor impotriva Rusiei. Romania practic nemaiavand un rol atat de unic. Dar este interesant cum Eurovizionul a scos Romania din concurs. De ce a facut asa ar fi interesant de aflat? Oare sa se fi gandit occidentul ca romanii n-ar fi votat cu tatarii? Si atunci au scapat ei ! Avand in vedere ca exista zicale in folclor care ii descalifica pe tatari in ochii lumii, gen: dau navala ca tatarii etc Evident ar mai fi varianta pe linie de rockeri, in sensul ca occidentul sa se fi infiorat de ce au facut rockerii in Romania. Last edited by altulunul; 22.05.2016 at 14:21:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Motivul excluderii este simplu: TVR are datorii mari catre ei. Si-au pierdut dreptul de a difuza. Daca romanii nu vad Eurovizion, nu pot vota. Asta inseamna ca concurentul roman ar primi voturile celorlalti, dar ceilalti concurenti nu ar primi voturile romanilor, deci ar fi incorect. Cea mai simpla varianta? Sa fie exclusi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci de ce au fost exclusi anul asta? Pe de alta parte mi-e greu sa cred ca dintre toate natiile inscrise la Eurovision Romania e cea mai saraca Deci nu cred in varianta cu datoriile, mai ales ca Eurovision inseamna politica pura. In politica nu se contabilizeaza datoriile ci slugarnicia Iar de datoriile romanilor cred ca se stia demult. De ce au foast lasati romanii sa-si organizeze eurovizion national, sa-si cheltuiasca banii degeaba ca la sfarsit sa li se zica: va-m fraierit Adica vreau sa zic, cum trebuie sa fie cineva ca sa te comporti cu el in halul asta? Last edited by altulunul; 22.05.2016 at 15:09:01. |
|