![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca acest concurs Eurovision este politizat si utilizat din pacate in scopuri politice este adevarat si evident!
Insa ce a spus initiatorul acestui topic despre istoria tatarilor sunt lucruri fanteziste, fara o baza reala! |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca responsabili de toate astea sunt reptilienii deghizati in masoni.
Unii zic ca ei au manipulat si competitiile "Tip-Top, mini top", "Fereste-te de magarus" si "Floarea din jardiniera"... Doamne iarta-ne si ne lumineaza... |
|
||||
|
||||
![]()
Se inscriu cam in aceeasi nota cu fanteziile tale umede despre binefacerili comuniste...
|
||||
|
||||
![]()
Am trăit s-o vedem și pe asta: În zilele noastre, câmpul de bătaie al drept-măritorilor creștini s-a mutat la Eurovision; unde sunt – cum altfel – prigoniți.
|
||||
|
||||
![]()
Ca peste tot, frate, ca peste tot!
Toti ne bate, toti ne-njura...
|
|||
|
|||
![]()
Io nu pricep.
Astia au cantat ceva de ceea nasol ce facu tatucu' Stalin. Asta nu a facut de fapt chestiile alea, sau cum? Sau le-a facut, dar era bine, cum "buna" a fost si colectivizarea fortata? Si mai nou, "tatucu" Stalin e si ortodox, pe langa "persecutat"?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E rizibil ce crede sau pare sa creada colegul nostru. Ii urez sa se vindece de fanatismul filetist si antioccidental si de narcisismul confesional. Daca eu am scapat de anglofobie, cu atit mai mult dinsul poate, mai ales ca locuieste la vest de cortina foamei, fosta de fier, si deci ii vede zilnic ca oameni in carne si os, nu ii abstractizeaza ca dusmanul absolut, sper. Perseverenta si realism trebuie, si ales multa compasiune pentru omul din oricine. |
|
|||
|
|||
![]()
I.V.Stalin a fost unul dintre cei mai odiosi criminali ai epocii contemporane, care are pe constiinta milioane victime- si nu numai tatarii din Crimeea, dar si romanii din Basarabia, polonezii, germanii din zona fluviului Volga si multi altii!
|
|
|||
|
|||
![]()
Tradatorule ! Te-ai vandut spalacitilor.:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa nu mai zic de Cannes si de Festivalul de Taiat Ceapa, din Burundi. |
|