![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da nene, ce am eu e o perspectiva. Zii conspirationista si cum mai vrei tu. Dar eu o expun si o argumentez, nu fac pe desteptul gen "lasa ca stiu eu cum stau de fapt lucrurile dar va zic mai incolo daca am dreptate". Si nu e "conspirationista" pentru ca o argumentez, nu manipulez, am dat cifre, am ridicat probleme la care cei ca tine n-au raspuns la obiect. Nu am apelat la tertipuri si atacuri fara fond la adresa altora cum o faci tu. Eu spun: este probleama A. Tu spui: da' esti sigur ca esti destul de bun ca sa ridici problema A? Dar n-ar trebui mai intai sa rezolvam problema B si pana atunci sa nu ne atingem de A? Ignori fapte, ignori cifre. Poftim, familiei Nan i-au fost luati copiii. Definitiv. Exista macar acum o dovada certa in directia vinovatiei lor? Nan in sus, Nan in jos si printre: "hai sa avem incredere in sistemul norvegian". ASTA eu asta as numi perversitate. Iar faptul ca ti se reproseaza lucrul asta si continui sa-l faci, eu l-as defini ca fiind nesimtire.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.03.2016 at 12:39:30. |
|
|