![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles ca este Hristos , Dumnezeu , fata de noi oamenii pacatosi si muritori ,,,Si Tatal lui este Dumnezeu asa cum spune si Hristos ,,ma duc la Tatal meu,,,
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare interesant cum intotdeauna dai raspunsuri ambigue in loc sa zici un simplu "da" sau "nu". Atat.
|
|
||||
|
||||
![]()
Intelege-l si tu, daca scrie DA si se afla il dau aia afara.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
"unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut, Care din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii: Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut, iar nu facut, Cel de o fiinta cu Tatal, prin Care toate s-au facut"
De acord, Ionele?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
Proportiile religiilor pe glob | luchian | Generalitati | 4 | 09.10.2009 15:32:51 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|