![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De la rujuri, makeup, coafuri, selfie -uri cu bot de rata, etc. li se trage. Astea nu cer "brainpower" cum era inainte, cresterea a 7-12 copii (numai atentia distributiva ce exercitiu era..hehe..), munca pentru hranirea, apararea lor, etc. Ba dimpotriva, s-au facut studii si s-a demonstrat indubitabil ca la femeie se reduc substantial capacitatile intelectuale pe masura ce atentia de fond se deplaseaza la sarcini mentale spre aspectul fizic. BTW, de unde e poza?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.02.2016 at 14:07:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Am avut-o postata pe facebook ca am citit mai demult despre asta si am facut o gluma acolo.
|
|
|
|||
|
|||
|
citit unde? sursa, sursa.. :)
|
|||
|
|||
|
S-ar putea sa fie in articolul din New Scientist da vad ca nu iti mai da voie acum sa-l citesti.
|
|
|
|||
|
|||
|
Trebuie sa vin cu alt scenariu care sa explice de ce nu-s 6 scaune in fiecare casa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asta din seria "umor scatologic aplicat". |
|
|
|||
|
|||
|
Acum serios, sa ia cineva rasele de animale/soiurile de plante ca argument pentru...evolutionism e...pueril. Cu atit mai dureros si straniu cu cit ateii de felul interlocutorului nostru sint oameni culti, de obicei realizati bine profesional in diverse domenii. Dar asta e ca sa dovedeasca ca fara (credinta in) Dumnezeu, toate atuurile lumesti sunt apa de ploaie acida si vint urit mirositor.
|
|
|