![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari, Corina. Pofta e (si) in ochii privitorului.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bravo mă. Întreține-i și tu tâmpeniile.
Ia zi (mergând la extrem), de ce crezi că-n Athos nu calcă, în afară de Maica Domnului, picior de femeie?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La orice manastire (cel putin pe unde am fost prin tara), la intrare, daca esti imbracata neadecvat, ti se da o chestie gen fusta lunga si ceva de pus pe spate sa iti acoperi umerii. Nu iti da voie sa intri imbracat oricum (cel putin asa era acum cativa ani buni).
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu te întrebam pe tine. Răspunsul tău îl știam.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
urpmi, i-am zis felicitari ca e gravida. Tu nu ai remarcat ca a scris asta, printre altele? Nu prea ai atentie puternica, asa-i?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, n-am, noroc cu tine.
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc mult Adi! Nici nu ti-am raspuns, imi cer scuze. Eram prea ocupata cu enervatul. Sorry.
Si, Dragos, vezi bine ca nu e singura greseala e ortografie care o fac; nu ti-a trecut inca prin capsor ca scriu repede si ca am probleme cu tastatura? Oare nu ai observat ca lipsesc cam multe litere din multe cuvinte, iar literele care lipesc se cam repeta? Nu stau nici 2 ani sa scriu o postare, sa fie 100% corecta gramatical.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]()
Ups ce scuză, Corinusha.
Dar stai, așa te simți tu bine, scriind aiurea, nu? Cam ca la haine.
|
|||
|
|||
![]()
Altceva mai bun, decât să te enervezi, nu ai de făcut, având în vedere că ești însărcinată? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu sunt divină și-m cer scuze pentru asta.
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mandria si altele | Tina06 | Pocainta | 17 | 27.05.2015 02:34:10 |
haine călugărești | myself00 | Generalitati | 10 | 04.09.2013 12:26:02 |
Despre Arthos, tarnoseala si altele | mirela.t | Despre Biserica Ortodoxa in general | 9 | 25.07.2012 23:16:23 |
Boscoane, farmece si altele | cer_indurare | Slujba inmormantarii | 3 | 07.07.2010 02:49:36 |
adulare, pareri de sine si altele.. | grecu | Preotul | 5 | 11.10.2006 11:58:09 |
|