Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.06.2015, 10:15:51
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

ok Yasmina, tu te simti confortabil fara absolut nici un "artificiu", fara nimic in plus sau in minus.

Eu ma simt perfect conortabil cu niste fire de par in minus de lasprancene si epilata, big deal.
Suntem diferite.

Eu nu va blamez pe cele care nu schimbati nimic la voi, dar voi o faceti intr-un fel sau altul.

Uite, eu, de cand sunt insarcinata nu mai pot purta sutien. deloc, de nici un fel. Si nu port, asta e. Ca se vede sau nu, chiar nu ma mai intereseaza, atata vreme cat nu ma chinui pe mine cu ceva in plus ce imi face rau fizic. Teoretic nu ar trebui sa e vada, dar ccidente se mai intampla, mai bate un vant rece, si asta e, iar daca barbatii nu au altuneva unde sa se uite (tricourile mele largute si comode nu cred ca atrag atentia), deja e fix problema lor; cum ziceam, n-o sa ma apuc sa imi fac eu mie fizic rau pentru ca societate tampita.

Ieri dimineata in drum spre servici, am avut parte de un cretin, fara ca macar sa fiu machiata, fara par aranjat, imbracata ca intr-un sac, cu fata schimonosita de nesomn. Tot io-s de vina ca-s sgresata de cretini de genu? Sau trebuia sa port fusta si nu pantaloni ca sa nu fiu agresata?
Io vorbesc de machiaj si toate cele, sunt perfect de acord cu ele, desi o fac destul de rar; totusi, cand ma machiez, ma machiez pentru ca sunt inr-o dispozitie de "am hef sa ma machiez"; la fel si cu aranjarea parului (ador vara impletiturile, dar si pentru asta trebuie sa fiu "in the mood for that"). Tocuri nu port, decat la nunti si botezuri, iar singurul produs e machiaj care por sa zic ca il folosec des e rimelul. Ca celor care nu semachiaza deloc nu le covine, asta e. Cata vreme eu nu le zic nimic ca nu se aranjeaza/machaza/whatever, sa nu se ia nici ele e mine ca ma dau cu rimel sau ca mi-am impletit nustiucum parul.

Iar in legatura cu tipa din market; ca e inestetic ce se revarsa e una, ca nu ne convine cand vedem asa ceva pe strada/oricunde e alta, dar tipa oricum avea tot drteotul din lume sa cheme politia pentru agresiune sexuala. Daca as umbla goala pe strada (si asta ar fi legal, logic), inseamna ca barbatii ar vea dreptul sa ma agreseze sexual?

In legatura cu rochita din imagine, daca e peste genunchi merge oriunde, inclusiv la biserica, ar obligatoriu cu un bolero/plovaras ceva (parerea mea).
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 10:34:18
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Uite, eu, de cand sunt insarcinata nu mai pot purta sutien. deloc, de nici un fel. Si nu port, asta e. Ca se vede sau nu, chiar nu ma mai intereseaza
Doamne ferește să nu mai poți purta nici tricouri, că văz că inhibiții n-ai!
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 10:43:51
Vitiate Vitiate is offline
Banned

Data înregistrării: 29.05.2015
Locație: Dromund Kaas
Religia: Alta confesiune
Implicit

Felicitari, Corina. Pofta e (si) in ochii privitorului.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 10:44:00
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
ok Yasmina, tu te simti confortabil fara absolut nici un "artificiu", fara nimic in plus sau in minus.

Eu ma simt perfect conortabil cu niste fire de par in minus de lasprancene si epilata, big deal.
Suntem diferite.

Eu nu va blamez pe cele care nu schimbati nimic la voi, dar voi o faceti intr-un fel sau altul.

Uite, eu, de cand sunt insarcinata nu mai pot purta sutien. deloc, de nici un fel. Si nu port, asta e. Ca se vede sau nu, chiar nu ma mai intereseaza, atata vreme cat nu ma chinui pe mine cu ceva in plus ce imi face rau fizic. Teoretic nu ar trebui sa e vada, dar ccidente se mai intampla, mai bate un vant rece, si asta e, iar daca barbatii nu au altuneva unde sa se uite (tricourile mele largute si comode nu cred ca atrag atentia), deja e fix problema lor; cum ziceam, n-o sa ma apuc sa imi fac eu mie fizic rau pentru ca societate tampita.

Ieri dimineata in drum spre servici, am avut parte de un cretin, fara ca macar sa fiu machiata, fara par aranjat, imbracata ca intr-un sac, cu fata schimonosita de nesomn. Tot io-s de vina ca-s sgresata de cretini de genu? Sau trebuia sa port fusta si nu pantaloni ca sa nu fiu agresata?
Io vorbesc de machiaj si toate cele, sunt perfect de acord cu ele, desi o fac destul de rar; totusi, cand ma machiez, ma machiez pentru ca sunt inr-o dispozitie de "am hef sa ma machiez"; la fel si cu aranjarea parului (ador vara impletiturile, dar si pentru asta trebuie sa fiu "in the mood for that"). Tocuri nu port, decat la nunti si botezuri, iar singurul produs e machiaj care por sa zic ca il folosec des e rimelul. Ca celor care nu semachiaza deloc nu le covine, asta e. Cata vreme eu nu le zic nimic ca nu se aranjeaza/machaza/whatever, sa nu se ia nici ele e mine ca ma dau cu rimel sau ca mi-am impletit nustiucum parul.

Iar in legatura cu tipa din market; ca e inestetic ce se revarsa e una, ca nu ne convine cand vedem asa ceva pe strada/oricunde e alta, dar tipa oricum avea tot drteotul din lume sa cheme politia pentru agresiune sexuala. Daca as umbla goala pe strada (si asta ar fi legal, logic), inseamna ca barbatii ar vea dreptul sa ma agreseze sexual?

In legatura cu rochita din imagine, daca e peste genunchi merge oriunde, inclusiv la biserica, ar obligatoriu cu un bolero/plovaras ceva (parerea mea).
Se pare ca nu intelegi romaneste!
Adica care este rostul plangerilor de agresiune sexuala cand aceste femei sunt atat de dezgolite pe strada?
Adica "uite iti arat eu de buna voie ce am,care-i dotarea,dar tu sa nu te uiti sau sa nu pui mana!"

Aceste invitatii inconstiente exista probabil ca sunt atat de varza incat nici nu-si dau seama cat de disperate sunt in cautarea increderii pierdute.
Dupa cum am mai spus,asta in cauza chemase politia pt ca barbatul care o "agatase"(mai usor cu agresatul ca nu cred nici macar ca a atins-o)nu era atragator.
Daca ar fi fost ceea ce ii convenea ei,ar fi fost o zi foarte fericita pt ea.
Dar era un barbat mexican,care arata nu foarte educat sau atragator;daca ar fi fost un atlet cu sex appeal ar fi fost mai mult de cat incantata! Pt ca se intampla ca in cautarea pestelui cel gras sa-ti manance momeala o amarata de hamsie!!

Cand ai umblat ultima data in pielea goala pe strada?
Asa stii tu ca este "legal"??
Uite ca nu este ,in nici o tara civilizata si necivilizata!
Cei care nu sunt decenti in public-adica dezbracati,sunt arestati
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 30.06.2015 at 10:56:24.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 11:09:57
Corinusha's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Se pare ca nu intelegi romaneste!
Adica care este rostul plangerilor de agresiune sexuala cand aceste femei sunt atat de dezgolite pe strada?
Adica "uite iti arat eu de buna voie ce am,care-i dotarea,dar tu sa nu te uiti sau sa nu pui mana!"

Aceste invitatii inconstiente exista probabil ca sunt atat de varza incat nici nu-si dau seama cat de disperate sunt in cautarea increderii pierdute.
Dupa cum am mai spus,asta in cauza chemase politia pt ca barbatul care o "agatase"(mai usor cu agresatul ca nu cred nici macar ca a atins-o)nu era atragator.
Daca ar fi fost ceea ce ii convenea ei,ar fi fost o zi foarte fericita pt ea.
Dar era un barbat mexican,care arata nu foarte educat sau atragator;daca ar fi fost un atlet cu sex appeal ar fi fost mai mult de cat incantata!

Cand ai umblat ultima data in pielea goala pe strada?
Asa stii tu ca este "legal"??
Uite ca nu este ,in nici o tara civilizata si necivilizata!
Cei care nu sunt decenti in public-adica dezbracati,sunt arestati
te, uiti, te uiti, dar tot sa nu pui mana. e ilegal. asta e rostul, indiferent cum se imbraca persoana respectiva. Cum am is, si goale sa umble femeile si tot nu e ok "sa puna mana".
Sau poate se imbraca asa pentru ca asa a vzut in jurul ei, la mama (cine stie?!), sora, verisoara, pretene etc. Poate genul de tipa care sesuspune "turmei" cu totul, fara sa mai discearna daca e bine au nu.
si asta e tot problema ei din ce motive a mers la politie sa relame ca e fost agresata. Pe mine, pe tine, pe oricine, nu ar trebui sa interesezo motivele ei. Ca nu e ok, asta e partea a doua; dar atat timp cat ea are dreptul alta, s-a folosit de el cum a crezut de cuviinta. Si povestea intreaga oicum n-o s-o stim niciuna. Poate respectivul s-a mi luat de ea si alta data (poate totusi nu).
si, sa fim seriosi, in state, poti si sa dai pe oricine pt orice in judecata daca ai banii necesari; pana si copacul care iti umbreste casa si cre e pe proprietatea statului poate fi dat in judecata, asa ca nu vad de ce tipa nu ar fi putut acuza o hartuire/agresiune sexuala.

Niciodata nu am umblat goala (poate cand aveam cativa anisori; nu stiu). Eu ziceam daca AR FI legal, nu ca e legal; e ilegal.

DragosP, trebuia, ca de obieci sa te bagi, asa-i? Te invit sa porti tu sutien ani intregi, fara sa ai vreo problema, apoi te invit sa schimbi sutienele de pe o saptamana pe alta, ca nimic nu iti mai vine, te invit sa traiesti cateva luni foarte incomod; atat de incomod incat sa te trezesti cu rani pe corp din cauza sutienului; te invit sa traiesti ce trieste o emeie gravida, te init sa fi tat de gormonat si sa ti se schimnbe atat de mult totul, incat sa nu mai suporti nimic, dar te invit sa porti ceea ce nu suporti, pentru ca de comntat la adresa asta esti ff bun, fara ca macar sa fi pus in situatia respectiva (ce fericire pe tine c nii nu vei putea fi pus vreoat in "papucii" unei femei gravide")
Si nu, nu am inhibitii, daca la tine asta inseamn a nu avea inhibitii. Macar taci daca nu sti despre ce vorbesti. Cand o sa treci prin starile prin care trec eu (si alte miliarde de femei asemnea mie), te invit sa comentezi cu pivire la purtarea sau nepurtarea sutienului de catre mine in timpul sarcinii.

se pare ca nu mai intelegem nici una romaneste :))

Last edited by Corinusha; 30.06.2015 at 11:12:26.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 11:11:02
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vitiate Vezi mesajul
Felicitari, Corina. Pofta e (si) in ochii privitorului.
Bravo mă. Întreține-i și tu tâmpeniile.

Ia zi (mergând la extrem), de ce crezi că-n Athos nu calcă, în afară de Maica Domnului, picior de femeie?
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 11:13:20
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
DragosP, trebuia, ca de obieci sa te bagi, asa-i? Te invit sa porti tu sutien ani intregi, fara sa ai vreo problema, apoi te invit sa schimbi sutienele de pe o saptamana pe alta, ca nimic nu iti mai vine, te invit sa traiesti cateva luni foarte incomod;
Învită-mă.
Doar că eu sunt bărbat normal la cap, nu pot purta sutien.
Iar tu tre' să-ți duci crucea cu demnitate, ca oricare creștin.
Nu să mă inviți pe mine să port tanga, da?
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 11:16:32
Corinusha's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Bravo mă. Întreține-i și tu tâmpeniile.

Ia zi (mergând la extrem), de ce crezi că-n Athos nu calcă, în afară de Maica Domnului, picior de femeie?
Pentru ca barbatii sunt misogini. Asa, ca savezi inca o tampenie (in ochii tai). Pentru ca, of, vai, cum sa fie ispititi la vederea unei femei? Ca au impresia ca daca vad o femeie, isi pierd mantuirea.

La orice manastire (cel putin pe unde am fost prin tara), la intrare, daca esti imbracata neadecvat, ti se da o chestie gen fusta lunga si ceva de pus pe spate sa iti acoperi umerii. Nu iti da voie sa intri imbracat oricum (cel putin asa era acum cativa ani buni).
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 11:17:31
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Pentru ca barbatii sunt misogini.
Nu te întrebam pe tine. Răspunsul tău îl știam.
Reply With Quote
Vechi 30.06.2015, 11:26:41
Corinusha's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Învită-mă.
Doar că eu sunt bărbat normal la cap, nu pot purta sutien.
Iar tu tre' să-ți duci crucea cu demnitate, ca oricare creștin.
Nu să mă inviți pe mine să port tanga, da?
Oi fi tu barbat normal la cap, dar macar nu mai comenta fara sa sti cum e.
Culmea, ca sutienele sunt un concept relativ nou in istorie. Pe vremea lui Noe nu prea cred ca existau sutiene. Si vin unii sa ni le bage pe gat ca sa ce? De cand a purta sau a nu purta sutien inseamna a-ti purta crucea? E asa de usor sa vorbesti cand habar nu ai...

din partea mea poarta si tanga, nu ma doare pe mine capul ce porti, atata vreme cat nu te legi de ce port sau nu port eu din anumite motive.

ce bine ca doar atata ai vazut din comentariul meu...

Last edited by Corinusha; 30.06.2015 at 11:28:58.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mandria si altele Tina06 Pocainta 17 27.05.2015 02:34:10
haine călugărești myself00 Generalitati 10 04.09.2013 12:26:02
Despre Arthos, tarnoseala si altele mirela.t Despre Biserica Ortodoxa in general 9 25.07.2012 23:16:23
Boscoane, farmece si altele cer_indurare Slujba inmormantarii 3 07.07.2010 02:49:36
adulare, pareri de sine si altele.. grecu Preotul 5 11.10.2006 11:58:09