![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica purtam haine de curve si avem pretentia sa fim tratate cu respect? Nu prea vad asocierea.... Care este rolul ispitei ? Nu sa atraga atentia si sa comunice ceva?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parerea mea personala, e ca ambele tabere poarta o vina, nu doar femeile si nu doar barbatii. Oricum, sa nu utiam ca in fiecare prostituata sau desfranata este o Sf.Maria Egipteanca. |
|
||||
|
||||
![]()
Prostituatele ca atare,nu le-am judecat niciodata,din contra am avut mereu o atitudine compatimitoare(atitudine venita nu din superioritate ci ca de la femeie la femeie,sora catre sora).
Cele care chiar practica aceasta ocupatie pt supravietuire macar au cat de cat o scuza,o fac pt copii,o fac pt ca le-au vandut familia saraca,pt ca nu au alta iesire...Doamne fereste sa aiba mila de ele Dumnezeu. Problema o constituie femeile care nu sunt prostituate per se insa se comporta,se imbraca ca unele si atunci cand sunt vazute prin locuri publice sunt acostate si tratate ca prostituatele,spre totala lor "stupefactie". Altele sunt chiar hartuite -din nou,pt ca sunt atat de imbracate sumar si sugestiv incat mesajul este foarte clar. Am mai povestit ca anul trecut am vazut o faza foarte interesanta aici. Am mers la cumparaturi la un market si am vazut politie la intrare;o femeie imbracata in niste colanti si un maieu cu bretele se plangea politistului ca a fost agresata sexual in magazin (si ea fusese acea care chemase politia). Cand am auzit discutia m-am uitat mai bine la dansa si am observat ca nici nu putea fi trecuta asa cu usor cu vederea pt ca era foarte provocatoare ,in maieu mulat fara sutien,colanti la fel de mulati care nu acopereau nimic,ci mai mult dezgoleau totul. Femeia era atletica si iesise de la sala de sport de langa acest market,apoi intrase la cumparaturi unde fusese atinsa sau acostata de un barbat. Ce cred barbatii cand vad o femeie imbracata provocator in public?Neinsotita de un alt barbat? Cred foarte bine ca a iesit la agatat si s-a imbracat special pt a primi calificative pt felul provocator in care arata si a-si gasi parteneri de distractie. Este gresit? Daca este adevarat ca femeile vor sa fie atragatoare pt sotii lor atunci desigur cea care era mai mult dezbracata in magazin cu toate formele la vedere,nu se putea situa in acest exemplu deoarece nu era insotita de nimeni. Nu putea sa poarte foarte bine acele haine fara lenjerie acasa si sa inebuneasca numai barbatul ei nu si alti o suta de barbati necunoscuti intalniti pe strada,la magazin si la sala de sport? Adevarul este ca genul acesta de femei joaca la dublu standard: umbla provocator tocmai cu intentia de a fi observate si complimentate dar numai de barbati la fel de atragatori;daca barbatii care le acosteaza sunt neinteresanti sau batrani cheama politia. Curva este sinonimul pt prostituata dar nu numai,intelesul mai este si de femeie usoara fara principii sau"prejudecati",nu cred ca nu l-am folosit corect sau ca este banat in dictionar. Este un cuvant urat? Este o realitate ! Cat de aiurea este sa te imbraci ca si o prostituata care isi asteapta clientii si sa produci confuzie printre barbati ca vai ce m-ai jignit,eu sunt o femeie virtuoasa,cinstita ,ma imbrac asa doar de hobby... Cum ar fi sa-ti fure unul geanta pe strada iar tu sa vezi un politist langa tine privind scena? Nu ai striga la politist "ajutor va rog,hotii!"? Iar politistul uimit din cale afara ,ti-ar spune imi pare rau domnisoara,eu nu sunt politist,eu doar m-am imbracat asa astazi!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
* Da si nu. Nu este moral ca o femeia sa se imbrace provocator, dar este legal. Cu alte cuvinte, barbatii nu au voie din punct de vedere legal sa o agreseze sau violeze doar ptr. ca e imbracata mai indecent. Asa si islamicii zic ca o femeie care nu poarta hijab vrea sa fie violata. Nici o femeie nu merita asta. Sau barbatii sunt niste animale salbatice care nu se pot controla si agreseaza femei imbracate indecent? Pai, daca a venit de la sala, femeia aia era imbracata in haine sport? Sau poate nu purta haine normale de sport, dar nu cred ca merita sa fie agresata si are tot dreptul sa se planga la politist. Una e sa spui ca femeia in genere nu ar trebui sa se imbrace provocator din varii motive (ispitesc, atrag persoane nepotrivite etc.), si alta e sa spui ca femeia care se imbraca provocator ar trebui sa se astepte la agresari sexuale si nu ar trebui sa se duca la politie. Dar de ce barbatii cred ca femeie e mereu la agatat? Ce, femeile nu au alte treburi, decat sa iasa la agatat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Glumesc, desigur. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil ca imediat dupa "a agata" vine insecuritatea interioara. O femeie care se simte goala, vulnerabila, lipsita de respecte de sine, incearca sa atraga atentia prin aspectele exterioare, o reusita in acest sens o ajuta sa-si gaseasca un paleativ pentru lipsurile amintite.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aceste mici detalii nu sunt degeaba acolo ci au rostul lor! Daca ai sa te duci inapoi la comentariul cu pricina ,ai sa vezi ca nu era o simpla femeie imbracata in tinuta sport ci una care nici nu avea lenjerie intima pe ea,sutien nu avea sigur pt ca totul era pe afara,iar in partea de jos totul era foarte explicit nu mai lasa imaginatiei nici un pic.Totul era acolo in fata ta,iar colantii ii subliniau toate formele posibile pt ca asa isi dorea ea.Cat de detaliat trebuie sa-ti explic ca i se vedeau sfarcurile si alte parti anatomice printr-un material foarte subtire de lycra?? Si politistul era jenat sa se uite la ea,se uita in jos ca sa nu fie tentat sa se uite la altceva. Sunt tot felul de femei la sala,unele au tricouri,bluze mai lungi,pantaloni de sport,altele pantaloni scurti,colanti... Asta era din cale afara;parca poza pt un editorial de reviste barbatesti. Stiu ca vrei sa scuzi niste femei care vai,sunt agresate.Uite ca sunt agresate cu acceptul lor cu invitatia lor,pt ca altfel nici o femeie normal la cap nu poate iesi in halul ala din casa. Ea se plange ca este agresata sexual,dar unii se plang ca sunt ei agresati de sexualitatea ei si pe buna dreptate! Si mie mi s-a intamplat in biserica sa ma concentrez la cele de acolo,pana cand in fata mea s-a protapit o sexoasa din asta intr-o rochie de plaja,fara spate! Adica nici macar rochie cu bretele,ci ii lipsea spatele cu totul! PAi cum sa nu vada orasul intreg la biserica,ce spate frumos are,bronzat si atletic? Dar nu inteleg?O fata ca ea nu se duce la club,la piscina,la bar ? Nu poate sa-si ia rochia aia acolo sa faca valva ?Trebuie sa ne agreseze pe noi la biserica cu parti de piele dezgolita?Eu imi doresc sa vad intimitatea altor femei?Nu-mi ajunge a mea? De ce nu-si inebunesc barbatii acasa cu toate tinutele posibile,asta este intrebarea mea?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 30.06.2015 at 09:01:30. |
|
|||
|
|||
![]()
-adica niste fete care poarta fusta mini,sau colanti,si sunt epilate pe picioare si sub brat pt tine sunt curve ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi nu e canonic ... :)))
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mandria si altele | Tina06 | Pocainta | 17 | 27.05.2015 02:34:10 |
haine călugărești | myself00 | Generalitati | 10 | 04.09.2013 12:26:02 |
Despre Arthos, tarnoseala si altele | mirela.t | Despre Biserica Ortodoxa in general | 9 | 25.07.2012 23:16:23 |
Boscoane, farmece si altele | cer_indurare | Slujba inmormantarii | 3 | 07.07.2010 02:49:36 |
adulare, pareri de sine si altele.. | grecu | Preotul | 5 | 11.10.2006 11:58:09 |
|