Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2015, 21:08:48
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vitiate Vezi mesajul
Igore, puritanu' ortodocs a lu' pesce...
Pai toti murim, bre. De ce sa nu ne bucuram de viata nitel? Ca niste calugari rasariteni fanatizati se apuca sa numere si sa defineasca modul in care omul se iubeste cu nevasta legiuita, e problema lor.
Corpul femeii e facut sa fie tinta. Sa atraga. Asa a decretat Creatorul. Asa ca ele isi expun ce stiu ele, din ce numeste stiinta insticnt si patericele cunoastere fireasca, ca are efect de semnal asupra noastra. Tu cum ai aparut pe lume, ayatolah crestin de recycle bin?
Intr-adevar, unii crestini exceleaza in ipocrizie. Macar calugarii aia dusi cu pluta, care fac tot soiul de reguli cretine pentru altii, sunt consecventi in ticneala lor mistica.
Nu sunt puritan, sunt creștin.

Iar tu ai gândire demonică... O spun cu durere... Că otrăvești nu doar mintea ta, ci și a altora care te citesc.

Cum Doamne iartă-ne, să spui că "corpul femeii e făcut să fie țintă"?
Unde-i citit așa ceva?
Sau e dor din mintea ta... vrăjmașă...
În Rai, înainte de cădere, Adam nu o poftea pentru unire intimă pe Eva. Lucrul ăsta a apărut după căderea în păcat.
Sfântul Vasile, spune că ar fi creat copii prin cuvânt, dacă nu ar fi căzut și ar fi biruit ispita șarpelui.
Iar tu spui că a fost făcută să atragă?

Expunerea aia, "cu ce știu ele", e pentru chemare la curvie, la desfrânare, să atragă, să-și etaleze bucățile de grăsime, dorite de oameni animalici, trupești, lipsiți de Dumnezeu și de orice lucru bun. Nici măcar morali nu mai sunt mulți.
Ele își mai etalează ce au să fie arogante față de alte fete care nu au ca ele. Să fie invidiate, să fie superioare.

Spre exemplu, mie, o femeie ce-și arată goliciunea, mi-e scârbă de ea. Mă gândesc la câți se vor uni cu ea, sau câți sau unit deja cu ea, în nebunia desfrânării ei. Îmi vine să vomit când o văd... Dar o iert, o iubesc în Hristos, mă rog pentru neputințele ei, să nu i le socotească Dumnezeu.

Personal, m-au atras fetele curate în gândire și simțiri, cuminți, acoperite, sfioase și foarte înțelepte, cu dovadă clară de atitudine înțeleaptă și creștină. Fetele care iubesc pe Hristos, Biblia, care sunt conștiente de faptele lor, care nu caută confortul și comoditatea și luxul, ci să nu smintescă, să se jertfească puțin pentru aproapele, să nu-i fie piatră de poticnire, să-i pese de slăbiciunile lui.
Așa trebuie să fie femeia !
Atunci dorești gingășia și frumusețea caracterului ei, mai ales, a gândirii ei, a atitudinilor ei, personalității ei creștine și sfințite.
Acum nu mă mai atrag nici acestea, că o am deja, pe cea care am căutat-o, slavă Domnului. Și ea mă căuta.
Altele caută iadul. Îl vor găsi.
Să nu vă mirați când vă înșeală soții voștri. Și nici când îi veți înșela voi pe ei.

Creatorul a creat pe tot omul frumos.
Că doară-i după chipul și asemănarea Lui creat.

Dar nu să se laude cu frumusețea lui, altor oameni. Nu să-și arate goliciunea, sau semi-goliciune. Ăsta-i iad.
Iadul e tocmai neputința de a ne lipsi de cele de aici din lumea materială, căzută. Adică de uniri intime, un exemplu.

Iar spui că petericele numesc "cunoaștere firească" ce se întâmplă azi cu desfrânatele societății, tot mai multe?
Aia numești tu cunoaștere firească?
Devi grosolan, în lupta ta împotriva lui Hristos.
Și spui că știința a numit instinct?
Păi atunci de ce mai există căsătorie? Te împreunezi cu cine-apuci, din plăcere. Ăsta-i și "trendul", nu? Spre asta se tinde.
Conștiința și rațiunea ne depărtează și diferențiază de regnul animal. NU ne bazăm pe instinct. Niciodată.
Că atunci, nu ne mai numim oameni, ci animale.

Spui că monahii sunt duși cu pluta?
Deci deja nu mai ești grosolan, te apropii furtunos de gândirea satanistă.

Și Hristos era dus cu pluta, nu? Excelează în ipocrizie?
Și Sfinții Apostoli erau duși cu pluta, nu? Excelează în ipocrizie?
Și Sfinții Martiri la Coloseum, erau duși cu pluta, nu? Excelează în ipocrizie?
Și Sfinții Părinți erau duși cu pluta, nu? Excelează în ipocrizie?
Și Biblia, Sfintele Canoane, sunt duse cu pluta, nu? Excelează în ipocrizie?

Ei fac "tot soiul de reguli cretine, consecvenți în țicneala lor mistică", nu?

După mintea multora, da, așa o fi. Dar ei sunt orbi, nu pot vedea că mintea, inima, ființa lor toată e dusă cu pluta.

Departe de Împărăția Cerurilor. Plutește, așa lin, în confort, în bunăstare, lux, comoditate, pășind pe calea strâmtă și îngustă și grea, pe care puțini o află, ce duce la viață, nu?

Nu! Vitiate. Nu!

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Aici ai zis-o, scurt si cuprinzător, si mai ales, la obiect!!
Ăstia evlaviosii si teologii de duminică sunt cei mai amatori de ... hmm, femei reale. :))
Cu măsura cu care judeci, femeie, cu acea vei fi judecată. Nu cu altă măsură. Parcă ai știi tu ce-i în inima oamenilor și în adâncul rărunchilor lor... Femeie... femeie...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 24.06.2015 at 21:20:36.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2015, 21:22:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Stiu sigur că am citit despre asta, dar nu pot să-ti dau trimitere cu link.
Oricum, refuz să cred că femeile noastre, chiar în cele mai vechi timpuri, umblau păroase si neîngrijite!! :)
Conditionare sociala :)
Vechi 24.06.2015, 21:30:20
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristirg Vezi mesajul
-nu e vorba de educatie e vorba de gust,deci eu cred ca acel par la sub brat ,la femeia respectiva,cel putin,e dezgustator
-normal ca nu e vorba de ceva absolut,important, dar asa gandesc eu
-care e utilitatea? ca daca au par la sub brat vara transpira abundent?
Poftim? Ai scris gust?

Gust...

Gustul aduce sfințenia, nu?
Gustul aduce curățirea, neprihănirea, despătimirea, luminarea, îndumnezeirea?

Gustul, nu?

Dobândirea Duhului Sfânt. Vine Duhul Sfânt, dacă ai gust pentru El, nu?

Doamne, iartă-mă.

Păi ce dacă trăiești la sat, și soțioara ta mai miroase a transpirație, nu mai ești atras de ea?
E dezgustătoare femeia ta, când are păr la subraț, nu?
Sau cum... ar trebui oamenii să nu mai trăiască la sat?

Păi ce? Tu nu poți să fi bărbat să ai uniri intime cu soția ta, când miroase a transpirație, vara?
Vezi că vorbești prostii?
Hai să nu fim slabi de caractere, că vorbim lucruri diavolești, care nu-și au locul în această oază de liniște și odihnă, una din puținele oaze de pe tot deșertul internetului.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Vechi 24.06.2015, 21:38:53
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Stiu sigur că am citit despre asta, dar nu pot să-ti dau trimitere cu link.
Oricum, refuz să cred că femeile noastre, chiar în cele mai vechi timpuri, umblau păroase si neîngrijite!! :)
Refuză.

E doar în căpșorul tău.

Barbarii (inclusiv dacii) nu-și rădeau părul de niciunde. Niciodată. Era semn al masculinității la bărbați și al fertilității la femei.

Da, umblau păroase și spălate. Aia era îngrijirea lor.

Un creștin, iubitor de Hristos, va iubi femeia, pentru credința ei, gingășia ei, caracterul ei, ascultarea ei, cât își cinstește bărbatul, câtă întâietate îi dă, cât nu îi întoarce vorba din orice. Asta e frumusețea femeii. Nu părul mult sau puțin. Asta cu părul, e la curve și curvari. La "metrosexuali". La urbani, moderni, oamenii de consum ai societății, de obicei necredincioși, atei în devenire, sau asemenea.

De ce a mai dat Dumnezeu părul în acele zone, oriunde ar fi ele, dacă omul e mai deștept ca Dumnezeu, și decide că nu are nevoie de acel păr?
De ce a mai scris Dumnezeu codul omenesc, adn-ul uman cu păr la subraț, etc?

Nu vedeți că tot mai multe lucruri care le facem, vin din depărtarea de Dumnezeu, pe care o dorim inconștient (probabil)?
De ce nu luptăm contra lor, măcar în rațiunea noastră de credincioși, dacă nu putem mai mult?

Asta face confortul cu omul. Îi ucide sufletul. Apoi trupul...

Hainele de vară, trebuie să fie mai subțiri, ca cele de iarnă, dar să acopere cât mai mult din părțile corpului, atât la bărbați, cât și la femei.
Cel puțin, bărbații și femeile, să nu aibe niciodată picioarele dezgolite, și nici pieptul și umerii.
Pantaloni lungi bărbații, mai subțiri vara și cu șlapi sau sandale, dacă nu pot suporta un pantof.
Fustă lungă, femeile, vara, și cu șlapi sau sandale.
Bărbații, cu tricou în cel mai rău caz, niciodată maieu.
La fel și femeile.
Niciodată să nu meargă la ștranduri, la băile publice, despre care vorbește și Sfântul Ioan Gură de Aur, că acolo e desfrânare pură, instigare la curvie, la adulter, acolo e plantaie de gânduri obscene, curvești, de necredință, slăbirea și ruperea din rădăcină a virtuțiilor și a oricăui lucru bun.
Și desigur, creștinii, poartă culori închise, ca doliu după Raiul pierdut, pentru ca Dumnezeu să ierte păcatele omenirii din toate timpurile, ca o atitudine de rugăciune, de neatragere fizică, de pocăință, de jertfă și nevoință pentru mântuire.

Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 24.06.2015 at 21:49:03.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2015, 21:48:36
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Igor, ce n-as da să te văd cu o femeie hirsută în toată naturaletea ei!!
Reply With Quote
Vechi 24.06.2015, 21:54:07
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Igor, ce n-as da să te văd cu o femeie hirsută în toată naturaletea ei!!
Naturalețea ei, nu vrea să fie poftită și dorită și de alții, nu?

Ce are ea, e pentru mine și eu, pentru ea. Ne suntem fideli, nu ne dăm motive de gânduri de gelozie, fără rost.
Nu vrem nici unul să fim poftiți de alții/altele, nu?

Că zic oamenii trupești: ce? e bine să se uite alții/altele, după femeia ta/bărbatul tău, nu?

Nu, normal că nu e bine. Ocazia e taina păcatului.

Și în plus, de ce ai vrea să mai atragi pe alții? Pe mine, mai atras deja, mă ai de bărbat. Și eu pe tine, te am de femeie. Pentru ce să vreau să atrag pe altele?

Ce-ți mai trebuie? De ce? Cu ce scop? Să fi frumoasă? Păi, eu te văd frumoasă, nu-i de-ajuns?
Și eu la fel? Pentru ce să mă mai barberesc, când tu ești soția mea, îi spun, nu?
Tu mă iubești și cu barbă, că nu iubești obrazul meu, ci eu, ca întreg.
Și eu, nu te iubesc pentru lipsa părului de pe picioare, nu?
Ci pentru tine, ca întreg, nu?

Da, ne îngrijim, ne spălăm. Dar nimic mai mult. Nu are rost. Nu ajută la mântuire, în rest, nimic altceva.

Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 24.06.2015 at 21:57:23.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2015, 22:10:05
Vitiate Vitiate is offline
Banned

Data înregistrării: 29.05.2015
Locație: Dromund Kaas
Religia: Alta confesiune
Implicit

Igore, deci o femeie mai dezbracata te face sa vomiti?!!
Nu mai pot de ras...
Hai sa iti zic un secret: daca corpul femeii nu declanseaza dorinta, nu se pot face prunci. Dumnezeu nu ne vrea eunuci sau impotenti, respectiv frigide. "Crescite et multiplicamini", a zis Domnul Ha-Shem. Tu esti tot timpul in raspar cu crestinismul real...Poate esti din asociatiile subumane numite generic servicii de informatii (SRI, SIE, etc.), si lucrezi la imprastierea unui para-crestinism deopotriva ridicol si sinistru. Asta a r explica multe, inclusiv de ce nu esti banat pentru toate balsfemiile si fanatismele tale...
Revenind la replica aia a ta, tare as vrea sa te vad vomand intr-o discoteca plina de fete superbe.
Priceless.
Ce scrii tu poate fi o superba sursa de bancuri.
Acum, serios, iti dai seama ca din cauza unora ca tine, evlavia a parut ridicola maselor aflate in secularizare si ateizare progresive dupa 1789 si mai ales dupa 1945 si 1989?
Deci nu mergeti, tu si a ta, la strand? Textul ala bolduit, e atat de idiot...

Last edited by Vitiate; 24.06.2015 at 22:16:51.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2015, 22:21:50
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Acuma e drept ca nu sunt de apreciat si laudat acele fete sau femei care umbla mai mult dezbracate decat imbracate si care cauta numai "aventuri" si se culca cu cine se nimereste, insa ce a spus colegul Igor este exagerat!

Pana la urma traim in societate si nu in padure, si mi se pare normal ca o femeie sa fie ingrijita si cocheta, si sa aibe o tinuta decenta, dar si eleganta, potrivita cu locul unde se afla !
Nu poti de exemplul sa te duci la plaja la mare cu rochie lunga pana in pamant, sau sa te duci la birou intr-o tinuta office neepilata.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2015, 22:29:26
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

Nu merg în discoteci. Iar acele fete, nu sunt superbe. Sunt demonice.
Aia-i lumea lor. Iadul care-l trăiesc din această viață.
Mă rog doar să le dea Dumnezeu timp de pocăință.

Da, dacă nu simți atracție trupească, nu se pot face copii.
Am și eu un secret pentru tine:
Și dacă simți prea multă atracție trupească, devii curvar și ori nu te căsătorești, umblând de la una la alta, ori te căsătorești și devi curvar și apoi nu mai ești atras de soția ta sau ea nu mai e atrasă de tine și îți părăsești soția, sau te părăsește ea, pentru altul, cu sau fără copii, sau are uniri intime cu altul, care o lasă însărcinată și tu crești copii lu' altu' toată viața.

Deci mai bine mizăm pe vomă... e mai sănătos. Alegi mai înțelept, și ea la fel, te ferești de curve, ea se ferește de curvari. Vă îmbrăcați, ca să nu atrageți pe nimeni, iar când vine momentul, unirii intime, vă atrageți reciproc la unirea intimă cea spre mântuire.

Dovedește că sunt în răspăr cu "creștinismul real"... Nu sunt din nicio organiziție și niciun partid politic, sunt apolitic, iar eu nu, nu am spus blasfemii și fanatisme, niciodată. Din nou, dovedește, te rog, biblic, patristic, dogmatic, canonic, istoric. Sau taci, că vorbești numai gogoșării, ca de obicei. Să taci, e cu folos spre mântuire. Dar nu vreau să taci dacă ajuți spre mântuire. Ci doar dacă ajuți spre iad, cum faci mai mereu, spre osânda ta.

Degeaba te tot trag eu de mânecă la mântuire, că tu tot dungulițe colorate albastru, roșu, galben, verde, din cilindre de plastic ai în cap... Și maimuțe și roboței care le folosesc...

Eu nu mai sunt de vină... fac mereu, tot ce pot...

Secularizarea și ateismul, în orice perioadă istorică, sunt din același motiv, ca orice necreștinism și ca orice sursă de războaie: lăcomia după: bani, faimă, putere, control, în toate domeniile. Atât.

Biblia
Reply With Quote
Vechi 24.06.2015, 22:31:23
Vitiate Vitiate is offline
Banned

Data înregistrării: 29.05.2015
Locație: Dromund Kaas
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Acuma e drept ca nu sunt de apreciat si laudat acele fete sau femei care umbla mai mult dezbracate decat imbracate si care cauta numai "aventuri" si se culca cu cine se nimereste, insa ce a spus colegul Igor este exagerat!

Pana la urma traim in societate si nu in padure, si mi se pare normal ca o femeie sa fie ingrijita si cocheta, si sa aibe o tinuta decenta, dar si eleganta, potrivita cu locul unde se afla !
Nu poti de exemplul sa te duci la plaja la mare cu rochie lunga pana in pamant, sau sa te duci la birou intr-o tinuta office neepilata.
Categoric, coleg Florin. Dar ce scrii tu, nu va avea vreodata succes in mintea unui extremist. El stie doar tampenii ca acestea:

"Hainele de vară, trebuie să fie mai subțiri, ca cele de iarnă, dar să acopere cât mai mult din părțile corpului, atât la bărbați, cât și la femei.
Cel puțin, bărbații și femeile, să nu aibe niciodată picioarele dezgolite, și nici pieptul și umerii.
Pantaloni lungi bărbații, mai subțiri vara și cu șlapi sau sandale, dacă nu pot suporta un pantof.
Fustă lungă, femeile, vara, și cu șlapi sau sandale.
Bărbații, cu tricou în cel mai rău caz, niciodată maieu.
La fel și femeile.
Niciodată să nu meargă la ștranduri, la băile publice, despre care vorbește și Sfântul Ioan Gură de Aur, că acolo e desfrânare pură, instigare la curvie, la adulter, acolo e plantaie de gânduri obscene, curvești, de necredință, slăbirea și ruperea din rădăcină a virtuțiilor și a oricăui lucru bun.
Și desigur, creștinii, poartă culori închise, ca doliu după Raiul pierdut, pentru ca Dumnezeu să ierte păcatele omenirii din toate timpurile, ca o atitudine de rugăciune"

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mandria si altele Tina06 Pocainta 17 27.05.2015 02:34:10
haine călugărești myself00 Generalitati 10 04.09.2013 12:26:02
Despre Arthos, tarnoseala si altele mirela.t Despre Biserica Ortodoxa in general 9 25.07.2012 23:16:23
Boscoane, farmece si altele cer_indurare Slujba inmormantarii 3 07.07.2010 02:49:36
adulare, pareri de sine si altele.. grecu Preotul 5 11.10.2006 11:58:09