![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai nu poti opri mitul cretin al androginului... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ăstia evlaviosii si teologii de duminică sunt cei mai amatori de ... hmm, femei reale. :)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar ai scris pe lângă... Doamne, ai milă de noi, please!! |
|
|||
|
|||
![]()
Daca o femeie se imbraca decent, ingrijit (iar spalatul, epilatul tine de igiena personala) si comod, si totusi se gasesc si barbati care sa se gandeasca numai la sex atunci când o vad pe strada, atunci nu cred ca este vina acelei femei!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O femeie transmite intentionat anumite mesaje atunci cand "subliniaza" anumite elemente care i le-a dat natura.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puteai sa te nasti intr-o societate in care asta sa nu fi fost norma si ti s-ar fi parut normal, nu dezgustator. Daca de maine ar fi norma ca barbatii sa se epileze, atunci copiii tai ar considera la fel de dezgustator si un barbat cu par altundeva decat in cap. Citat:
Sau poti emite ipoteza (si eventual demonstra) ca Eva nu avea par decat in cap.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by mirela.t; 24.06.2015 at 18:21:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Si o sursa credibila?
|
||||
|
||||
![]()
Stiu sigur că am citit despre asta, dar nu pot să-ti dau trimitere cu link.
Oricum, refuz să cred că femeile noastre, chiar în cele mai vechi timpuri, umblau păroase si neîngrijite!! :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mandria si altele | Tina06 | Pocainta | 17 | 27.05.2015 02:34:10 |
haine călugărești | myself00 | Generalitati | 10 | 04.09.2013 12:26:02 |
Despre Arthos, tarnoseala si altele | mirela.t | Despre Biserica Ortodoxa in general | 9 | 25.07.2012 23:16:23 |
Boscoane, farmece si altele | cer_indurare | Slujba inmormantarii | 3 | 07.07.2010 02:49:36 |
adulare, pareri de sine si altele.. | grecu | Preotul | 5 | 11.10.2006 11:58:09 |
|