![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite si tu ce spune Pavel: "6. Căci dacă morții nu înviază, nici Hristos n-a înviat. 17. Iar dacă Hristos n-a înviat, zadarnică este credința voastră, sunteți încă în păcatele voastre; 18. Și atunci și cei ce au adormit în Hristos au pierit." E limpede. Daca nu exista inviere pieriti. Daca sufletul tau e nemuritor cum poti sa pieri? E logica pura. Dar nu am cu cine sa vb. Indoctrinarea e in floare si deja miroase... a parfum. Plus ca ar trebui sa se dezica de unele invataturi ale sfintilor. Dar daca au primit asa de multa revelatie, de ce nu au primit si revelatia ca pamantul e rotund si se invarte in jurul soarelui. Dar ei au crezut altceva timp de 1500 de ani. Plus ca se afla in scriptura!!!! Isaia 40:22 "El (Dumnezeu) stă în scaun deasupra cercului pământului...“. Cristofor Columb a fost un om care citea Biblia. Cuvintele Bibliei i-au dat siguranță lui Columb în cercetarea sa. Ironia sortii...nu? PS. Daca aveti ceva logic de zis bine, daca nu eu nu intru in dezbateri aberante ca Dl. Vasilesco. Fiecare sa creada ce il taie pe el capu'. Vrei sa crezi in baba cloanta, in dragoni inaripati care te duc dupa moarte in taramul fermecat, foarte bine. Eu nu vreau sa conving pe nimeni. |
|