![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De suferinta avem parte pentru ca traim in lumea aceasta, plina de necaz si suferinta. " In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea"(Ioan 16:33). Dar, nu suferim pentru a fi mantuiti. Mantuirea este capatata prin credinta in jertfa mantuitoare a Domnului Iisus Hristos. "Pentru ca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat a dat pe Fiul Lui, pentru ca oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica" (Ioan 3:16) Mantuirea prin suferinta este amagirea diavolului ca sa ratezi mantuirea. Dumnezeu ne spune: "Bucurati-va in nadejde" (Romani 12:12) "Tot asa si voi, bucurati-va si bucurati-va impreuna cu mine" (Filipeni 2:18) "Bucurati-va totdeuna in Domnul; iarasi zic bucurati-va"(Filipeni 4:4) "Bucurati-va intotdeauna" (1 Tesaloniceni 5:16) Crestinismul este caracterizat de increderea in Dumnezeu si bucuria pentru ceea ce El a facut pentru noi si a fagaduit ca va mai face. Last edited by vasilescu65; 12.03.2015 at 08:39:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Toate la vremea lor, prietene.
Și fiecare să vorbească întemeiat în experiența proprie, mai întâi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apoi, dacă El s-a jertfit, tu ai impresia că tre' s-o huzurești? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate. A fost o greseala.
|
|
||||
|
||||
![]()
dar de fapte nu este nevoie? Apostolul Iacob te contrazice! Si demonii au credinta (poate chiar mai mare decat are omul) dar nu se mantuiesc
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta demonilor este o simpla recunoastere a existentei si puterii lui Dumnezeu, ceea ce-i face sa se infioare. Credinta crestina este o deplina incredere, plina de nadejde, in fagaduintele lui Dumnezeu. Tu, unde te incadrezi? Crezi in fagaduintele lui Hristos (revenirea Sa, invierea mortilor si mostenirea vietii vesnice)? Sau, crezi in altfel de fagaduinte (ceva despre "loc cu verdeata" si altele asemanatoare)? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce reprezinta pentru tine fagaduintele Domnului Iisus (revenirea Sa, invierea mortilor si mostenirea vietii vesnice)? Reprezinta singura nadejde sau sunt fagaduinte de umplutura (nu sunt necesare - oricum cei morti ajung la Domnul, trimisi de biserica)? |
|
|||
|
|||
![]()
Aceleasi AZS-isme repetate ad infinitum. E clar ca azeseul este stultocratia perfecta. Cum poate cineva, capabil de logica, sa nu inteleaga cat de incoerenta e teoria anihilationista, e peste puterile mele de intelegere.
D-le Vasilescu, toate religiile lumii, de la samanism la iudaism, sustin si chiar demonstreaza existenta si imortalitatea sufletului. Toate. Cu exceptia voastra si a martorilor lui Ebola, din turnul de hartie al lui Russell. |
|