![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu sunt de parerea ca au fost prinsi in accidente nepregatiti,neimbracati in haina de nunta. Toti care vomita in timp ce sunt incostienti se ineaca cu voma-asta stim deja! Adica cei care contacteaza virusul hiv sunt pedepsiti de justitia Divina? Doamne fereste! Din contra noi trebuie sa ascultam de invatatura Sf.Ioan Botezatorul care ne indeamna sa ne pocaim pt ca nu se stie niciodata cand incheiem socotelile cu viata asta! Asa si in cazul celebritatilor,au murit intr-un moment inoportun fara sa mai apuce sa se pocaiasca. Unii s-au intors din moarte clinica sau unii sinucigasi nu au reusit sa moara -eu zic ca Dumnezeu ne da multe sanse si nu vrea sa ne piarda dar scuze,nu poate opri urmarea fireasca a pacatelor noastre:bolile venerice,coma alcoolica ,supradoza de droguri etc etc etc Parerea mea in tot cazul...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|