![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, stiti foarte bine, daca frecventati biserica, ca se fac liste cu problemele oamenilor si atunci se fac colecte care sa rezolve acele probleme. Atunci chiar ca e nevoie de bani, spre exemplu se strang bani pentru a acoperi chiria unor sarmani, pentru lemne pentru oameni cu cancer, pentru tratament etc. Deci se pot da si bani putini, dar daca sunt multi care contribuie se pot rezolva multe si cu bani. Daca acei cersetori arunca mancarea, sau iau tigari sau bautura cu ei, e pacatul lor, D-voastra v-ati facut datoria, mai departe, Dumnezeu oricum le vede pe toate. Ca sa evitati, totusi astfel de comportamente mai bine donati un 5- 10 lei atunci cand se fac colecte in biserica pentru sarmani, de Pasti, Craciun, sau intr-un moment esential cand e nevoie de bani, spre exemplu la inundatiile ce au fost anul acesta, sau pentru crestinii sirieni, sunt nenumarate ocazii. Sau poate nu aveti incredere in preoti ca banii vor ajunge in acele locuri, sa stiti ca nu rezolvati nimic cu neincrederea, si cu faptul ca demonizati preotii. Nu cred ca exista termen de comparatie intre acesti oameni si politicienii. Sa stiti ca exista iubire de semeni chiar daca nu va vine sa credeti, nu stiu ce experienta ati avut, trebuie doar sa cautati sa vedeti lucrurile bune care se fac nu doar lucrurile negative, si mai ales sa nu va bazati pe presa care minte in general cu nerusinare si loveste tot timpul in biserica. Daca batranii de la sat doneaza din pensia lor mica de gura satului si nu pentru Dumnezeu, e pacatul lor si prostia lor, sa imi fie cu iertare. In ceea ce priveste crucea de argint, dupa cum spuneam mai sus, orice ai da Domnului, bani multi, aur argint nu poate sa rasplateasca ce ne-a dat noua, viata, darul vietii si iubirea pentru noi merita orice, eu asa consider. Sa nu fim meschini. Saracii vor fi ajutati, dar merita si biserica tot ce e mai bun, pentru ca tot pentru Dumnezeu dam de fapt. Ca doar acel preot nu fuge cu crucea aia, nu doarme cu ea in pat si tot oamenilor ramane biserica, si urmasilor. La asta nu v-ati gandit? Last edited by aubergine; 15.09.2014 at 19:57:10. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 13:31:46 |
Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 19:25:22 |
nunta | cojanete | Nunta | 3 | 24.03.2010 11:31:35 |
nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 12:55:29 |
casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 20:29:10 |
|