![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
prozelitism , cu nuante talibanice. Citat:
Nici macar nu ai facut tu studiu , ci pur si simplu iti justifici parerea cu pararea altora(nici macar nu ai propria parere).Chestia asta se cheama aflarea in treaba si uneori e mai grava decat prostia. Toate opiniile tale se bazeaza pe modelul " pai stiu de la X care stie de la Y fiindca stia de la Z" sau prezinti citate din unele carti in care "Se stie de la X care stie de la Y findca stia de la Z".Tu pur si simplu te afli in treaba. Nici macar nu stii ce vrei sa aperi, pt ca nu intelegi ce vrei sa aperi. Exista un proverb romanesc care spune : "Sa te fereasca Dumnezeu de harnicia omului naiv"(ma rog am pus eu "naiv" pt ca proverbul folosea alt cuvant), dar se pare ca pe tine Dumnezeu, n-a vrut sa te fereasca. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|