![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru tine, oricine-si afirma clar si raspicat credinta in Dumnezeul Treimic al ortodocsilor, automat este impotriva "stiintei" ? Hopaaa ... ca sa vezi, de unde ai dedus tu "logic" asa ceva ? Din discutiile contradictorii ? Asa ingust esti la minte ? Daca sunt tot felul de "contradictii" ale credintei ortodoxe cu supozitiile nedemonstrabile ale "stiintei" asta inseamna ca credinta este gresita sau si mai rau, este opusa stiintei ? Asa crezi tu ? Catolicii de la inceput si-au insusit multe din filosofia lui Aristotel in credinta, iar mai tarziu au dorit sa fie chiar sincronizati perfect cu "stiinta", dar asta a fost optiunea lor. Eu cred ca este exact invers, doar ateii militanti si sectantii care-i urasc pe ortodocsi folosesc argumentele "stiintei" atunci cand vor sa-i defaimeze cu orice pret pe acestia. Filosofia si cu atat mai putin cea sofista de proasta calitate este folosita permanent de cei care confunda credinta ortodoxa cu restul credintelor lumii, ca si cand acestea ar fi echivalente ... Religia este una singura, cea ortodoxa, restul sunt doar "credinte". |
|
|
|||
|
|||
|
Nu ma, e vorba de ala care crede ca daca "afirma clar si raspicat credinta in Dumnezeul Treimic al ortodocsilor" poate afirma credinta si in orice tampenie, de la sexul premarital benefic pentru relatii la geocentrism si inexistenta gravitatiei.
|
|||
|
|||
|
Citat:
AlinB, ai lasat asa jos stacheta dialogului ? Te-ai coborat acolo unde te simti tu mai bine, in mocirla ? Groh, groh, groh ... ce le mai place la sectantii astia sa se balaceasca ! Pardon, la intelectualii astia rafinati si inteligenti ! Last edited by AlbertX; 11.06.2014 at 00:35:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Se numeste "vorbire in limbi", sectantii o stiu mai bine, ei nu fac aceasta confuzie. Cand o sa iesi din transa, am sa te rog sa revii la subiect. Te-ai prins de ce au cele 6 zile ale Facerii 24 de ore fiecare ? Ia spune, daca abia in ziua a 4-a a fost facut Soarele, cum crezi tu ca se masura timpul in primele 3 zile ? Dar copacii si restul plantelor cum de erau deja roditoare, ca nu exista Soarele ? Dar cine masura timpul daca Adam a fost facut abia in ziua a 6-a ? Ha, ha, ha ... nici macar nu fusese inventat ceasul ! AlinB, cine judeca folosind teoria cosmologica evolutionista a Big-Bang normal ca nu poate intelege aceste lucruri. Last edited by AlbertX; 11.06.2014 at 00:59:57. |
|
|
|||
|
|||
|
El se inchina la Big-Bang, nu cred ca il intereseaza aceste lucruri.
|
|
|
|||
|
|||
|
AlinB este un mic farsor, el mimeaza o credinta proprie in ceva stiut doar de sectantii lui. El ia in ras credinta ortodoxa, face pe prostul si se face ca nu intelege ce citeste. Repeta de multe ori ca un papagal cuvinte si expresii care i se par lui mai atractive. Jigneste cu usurinta si nu se fereste sa-i improaste cu noroi pe cei care-l contrazic, atunci cand este constrans de logica la anumite raspunsuri. El nu prea raspunde la ce-l intrebi decat foarte rar, el doar pune intrebari, ati observat ? O fi virusat, saracul !
Last edited by AlbertX; 11.06.2014 at 01:48:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Tu centrezi, tu dai cu capul..de stalp.
|
|||
|
|||
|
AlinB, esti sub nivelul marii ... la toate capitolele. Exista explicatii, dar nu pentru nivelul tau de pricepere, asa este.
Calmo, AlinB, calmo ... sa nu-ti plezneasca vre-o articulatie si sa nu mai poti sa-ti debitezi prostiile ... Last edited by AlbertX; 11.06.2014 at 14:38:48. |
|
|