Citat:
În prealabil postat de Ana Tr.
dupa intalnire l-am intrebat ce crede despre mine, printr-un mesaj, obisnuiesc sa intrb oamenii ce cred despre mine
|
Daca ar proceda asa o fata cu mine ar fi evident ca este complexata de ceva, ca s-au acumulat frustrari si ca este foarte nesigura. Nu cred ca m-ar tenta sa mai incerc ceva.
Nu e vorba ca “barbatii vor femei sigure pe ele”, ci mai degraba “barbatii nu vor persoane nesigure si complexate”.
Citat:
sunt extrem de timida si cred ca asta ma face sa par urata
|
Nu exista asa ceva. Cu siguranta increderea in sine ii da unei persoane o alta “aura”, are charisma, dar timiditatea nu schimba aspectul fizic si nu face pe cineva urat. Asta este idee autoindusa.
Citat:
Visez mult cu ochii deschisi, cand nu sunt suparata inainte de culcare, imi imaginez cum el ma tine in brate, sau cand nu ma simt bine ca are grija de mine. Cateodata vorbesc si cu Ingerul meu pazitor si imi imaginez ca ma incurajeaza....
|
Optimismul este un lucru bun. A trai cu capul in nori, neancorat in realitate este un lucru catastrofal.
Si ce se va intampla daca totusi nu or sa iasa lucrurile ca in vis? Ce se va intampla in cazul nefericit (iti doresc sa nu fie cazul, dar este posibil) in care la 40 de ani ai sa fii singura?