Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2014, 18:09:09
ioana5760 ioana5760 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2014
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Ioana scopul casatoriei nu este neaparat sa faci copii. Faptul ca te-ai resemnat cu "singuratatea" la 39 de ani nu este tocmai un lucru bun. .
Fals! Nu am spus ca m-am resemnat cu singuratatea si ca nu mai sunt deschisa unui drum spre casatorie. Anei i-am sugerat sa incerce sa-si canalizeze energia spre alte lucruri si o sa vina si casatoria la timpul ei daca e sa fie.

Citat:
Cauza cea mai frecventa a singuratatii la persoanele trecute de 30 de ani si active social este lipsa timpului si stresul cotidian. Ele avand un program foarte incarcat: serviciu, drumul pana la serviciu si inapoi, oboseala acumulata, stresul, etc ... nu mai au nici timpul si nici dispozitia si ingaduinta necesara pentru a socializa. .
Poate fi si asta una din cauze. Depinde de caz. Mai sunt si weekend-rui, vacante etc.

Citat:
Pentru acest tip de persoane, masturbarea reprezinta nu doar o necesitate fiziologica ci si o metoda rapida de a scapa de stres .
Fals din nou! Omul redus la mascul si femela procedeaza asa la stresul sexual acumulat! Aici ar fi multe de spus de ce anume priveste, cum se controleaza.

Citat:
Sfatul meu este sa mergi la un psiholog, acesta avand acces la mult mai multe informatii despre tine, te poate ajuta. Psihologul ajuta persoanele sa scape nu doar de inhibitii ci si de false prejudecati. In acelasi timp mersul la psiholog nu exclude sfaturile unui duhovnic, solutiile acestora fiind complementare.
:)) acum toate care sunt singure si necasatorite trebuie dupa tine sa mearga la psiholog....