![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, asta este cea mai buna atitudine pe care o putem avea toti/fiecare, pt o raportare corecta/dreapta fata de intelegerea crediintei noastre: sa ne intrebam duhovnicul!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar am să-l întreb și pe părintele duhovnic... :) Așa o să avem o părere românească, și una americană. |
|
|||
|
|||
![]()
Frumos/echilibrat răspunsul duhovnicului tău.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce spune acest duhovnic, ovidiu b? Spune-ne si noua.
|
|
||||
|
||||
![]()
"He's right, of course, but we are not forbidden to offer prayers for anyone at any time, even during an unction service. It gets strange with people bringing in flour and oil of their own, or even stranger, items of other people's clothing. It's prevalent among Romanians and some Serbs. The flour and oil that they bring in is NOT consecrated oil of healing, only that which is blessed and used. And consecrated oil should not be given out to take home… just like we would never give out holy Communion to take home.
Strictly speaking, serving a general unction service for people who are not in a state of serious illness is also a innovation -- but not necessarily a bad one. Doing it monthly or during holy week is a new idea… "
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, DragosP, daca nu-l poti traduce in limba româna, atunci lasa-i lui ovidiu b onoarea aceasta. |
|
||||
|
||||
![]()
Și eu de unde era să știu că vrei traducerea în RO? Sunt ghicitor?
|
|||
|
|||
![]() Last edited by ovidiu b.; 24.02.2014 at 14:09:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu nu esti ghicitor. Poti face traducerea in româna, acum ca stii ca la asta m-am referit? Multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pică pară mălăiață în gura lui Nătăfleață. Ți-am dat google traslate, trebuie doar dăi un click pe link, copiezi textul din engleză și dai traducere din engleză în română. Traducerea nu este perfectă, dar te ajută înțelegi sensul mesajului.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Uleiul de la Sfantul Maslu | cristiboss56 | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 46 | 03.06.2012 00:20:55 |
Faina si uleiul de la Sf.Maslu | speranta | Maslul | 29 | 15.03.2010 23:24:56 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
Cum se folosesc:uleiul si faina de la Sf Maslu? | tinutza | Generalitati | 4 | 11.03.2007 21:23:32 |
|