Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2014, 20:09:46
ni-meni ni-meni is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2014
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriann Vezi mesajul
Sunt dispus sa port un dialog serios.
Ma bucur.

Citat:
Incep cu o afirmatie
Sa vedem.

Citat:
si sper ca nu se va divaga (din nou) de la subiect.
Si eu.

Citat:
Evolutia este reala si exista dovezi care dovedesc asta.
Sa vedem.

Citat:
De altfel, macroevolutia si microevolutia sunt unul si acelasi lucru.
Oops! Aici ai dat-o in bara. Rau de tot. Dar nu te supara prea tare, caci personal inca n-am intilnit un evolutionist care stie bine de tot in ce consta de fapt evolutia.

Propun sa ne intoarcem la afirmatia ta ca evolutia e reala si sa vedem acele dovezi care o sustin. Si te rog mult nu-mi pierde timpul. Hai sa fim pragmatici, adica stiintifici. Abtine-te deci de la orice afirmatie pe care nu poti o dovedi concret. Mersi.

Si apropo, ceea ce numesti microevolutie, Creatinistii numesc cu totul altfel. Nimeni in toata lumea nu contesta acele lucruri, doar ca voi evolutionistii le numiti microevolutie iar noi altfel (pentru ca n-are nimic de-a face cu evolutia, ci e vorba de capacitatea de adaptare si de a produce variatii). Ca sa nu mai pierdem timpul discutind ceea ce nimeni nu contesta ca exista, hai sa ne rezumam deci la macroevolutie – care e de fapt esenta evolutiei. Sa vedem deci daca macroevolutia este, asa cum ai zis, reala.

Citat:
A se vedea:
Te rog eu mult nu-mi mai da linkuri – nu generale. Acesta e un obicei evolutionist: sa ingroape Creationistii in sute de linkuri, in loc sa discute concret fiecare punct.

Citat:
Hai ca am ras putin citind asta si totusi e trist ca majoritatea crestinilor chiar cred asta.
Nu, Adriann, majoritatea Crestinilor nu cred asta. Chiar nu stiu cu fel de crestini ai avut dumitale de-a face, dar eu personal nu cunosc nici unul care sa creada ce sustii dumneata.

Citat:
Daca tot spuneti ca stiinta are asa dovezi "subiective", ipoteza existentei Divinitatii si ipoteza creatiei au dovezi obiective? Care ar fi acestea?
Da, Adriann. Universul insusi. Si existenta dumitale. Ajung?
Reply With Quote