![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Btw. daca citesti cu atentie pasajul cu care ai vrut sa-mi dai in cap o sa observi ce vrea sa spuna cercetatoaru lu` peste prajit acolo : "Le cer cititorilor sa judece cu moderatie plauzabilitatea unei asemenea incrucisari. Eu sunt un expert in hibrizi si pot sa va asigur ca intelegem foarte vag hibridizarea la nivel molecular pentru a putea afirma ca o asemenea incrucisare nu ar fi posibila. Oricine manifesta siguranta cu privire la acest lucru o face din cauza prejudecatilor nu datorita cunoasterii. Deci el acolo se apara, spune sa nu aruncam cu piatra inainte sa intelegem mai multe. Eu chiar il admir, e de preferat un asemenea cercetator care macar are niste idei unuia care ne cere sa ne imaginam....Daca ar face-o in timpul liber si pe banii lui ar fi si mai bine. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La fel și cu Teoria Evoluției pentru tine, ai o idee cam cum crezi tu că funcționează dar refuzi să citești o carte în care ți se explică cu adevărat, preferi site-uri și articole la nimereală care nici măcar nu atinge suprafața noțiunii.
|
||||
|
||||
![]()
Conform dictonului iubit și folosit de știință "o poză face cât o mie de cuvinte", un mic experiment, ceva, care să dovedească teoria?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un exemplu ar fi la elefanți. Cu toții știm că elefanții sunt vânați pentru fildeș, selecția naturală a împins evoluția acestor mamifere în așa fel în cât greautatea acelor colți de fildeș a scăzut în timp și continuă să scadă. ![]() (Grafic bazat pe date publicate de ”Uganda Game Departament” în 1962)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Selectia naturala era vechea teorie a lui Darwin. Imediat dupa al doilea razboi mondial a fost inlocuita de neo-darwinism, care combina selectia cu mutatiile. Deci mutatiile ar fi baza evolutiei speciilor. Numai ca fata de acum 60 de ani stiinta a tot progresat, ei descoperisera mutatiile abia atunci, dar azi mutatiile spun ca nu se pot modifica speciile, decat cele simple.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|