Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2013, 16:48:55
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
„For the present, I ask the reader to reserve judgment concerning the plausibility of such a cross. I'm an expert on hybrids and I can assure you that our understanding of hybridization at the molecular level is still far too vague to rule out the idea of a chimpanzee crossing with a nonprimate. Anyone who speaks with certainty on this point speaks from prejudice, not knowledge. ”

Dacă ai fi citit documentele cercetătorului, nu doar articolul de știri, este doar o ipoteză deocamdată.
Cine a zis ca nu-i o ipoteza ? Uar te legi de termeni aiurea fara sa vezi ca gasesti sute de "teorii care sunt doar ipoteze". Si de ce as pierde timpul ca sa citesc cum si-a pierdut persoana respectiva timpul ?
Btw. daca citesti cu atentie pasajul cu care ai vrut sa-mi dai in cap o sa observi ce vrea sa spuna cercetatoaru lu` peste prajit acolo :
"Le cer cititorilor sa judece cu moderatie plauzabilitatea unei asemenea incrucisari. Eu sunt un expert in hibrizi si pot sa va asigur ca intelegem foarte vag hibridizarea la nivel molecular pentru a putea afirma ca o asemenea incrucisare nu ar fi posibila. Oricine manifesta siguranta cu privire la acest lucru o face din cauza prejudecatilor nu datorita cunoasterii.

Deci el acolo se apara, spune sa nu aruncam cu piatra inainte sa intelegem mai multe. Eu chiar il admir, e de preferat un asemenea cercetator care macar are niste idei unuia care ne cere sa ne imaginam....Daca ar face-o in timpul liber si pe banii lui ar fi si mai bine.
Reply With Quote
Vechi 01.12.2013, 17:14:35
Alin.D.Zaharia's Avatar
Alin.D.Zaharia Alin.D.Zaharia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2012
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Si de ce as pierde timpul ca sa citesc cum si-a pierdut persoana respectiva timpul ?
Exact mentalitatea asta nu o să te facă să înțelegi nimic. Dacă nu ai citit documentele/jurnalul cercetătorului de unde ști despre ce este vorba că acel articol spune doar în mare dar nu dă nici un detaliu.
La fel și cu Teoria Evoluției pentru tine, ai o idee cam cum crezi tu că funcționează dar refuzi să citești o carte în care ți se explică cu adevărat, preferi site-uri și articole la nimereală care nici măcar nu atinge suprafața noțiunii.
Reply With Quote
Vechi 01.12.2013, 17:31:40
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Conform dictonului iubit și folosit de știință "o poză face cât o mie de cuvinte", un mic experiment, ceva, care să dovedească teoria?
Reply With Quote
Vechi 02.12.2013, 11:24:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Conform dictonului iubit și folosit de știință "o poză face cât o mie de cuvinte", un mic experiment, ceva, care să dovedească teoria?
Am cerut si eu dar se pare ca momentan nu au, este cica perfect posibil, trebuie doar sa credem.
Vechi 02.12.2013, 18:09:52
Alin.D.Zaharia's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu ai nevoie de experiment sau de „martor” la eveniment ca să demonstrezi Teorie Evoluției, dar pentru persoane ca și tine sunt exemple de evoluție în timpul vieții unui om.
Un exemplu ar fi la elefanți. Cu toții știm că elefanții sunt vânați pentru fildeș, selecția naturală a împins evoluția acestor mamifere în așa fel în cât greautatea acelor colți de fildeș a scăzut în timp și continuă să scadă.

(Grafic bazat pe date publicate de ”Uganda Game Departament” în 1962)
Reply With Quote
Vechi 02.12.2013, 18:55:32
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu ai nevoie de experiment sau de „martor” la eveniment ca să demonstrezi Teorie Evoluției, dar pentru persoane ca și tine sunt exemple de evoluție în timpul vieții unui om.
Un exemplu ar fi la elefanți. Cu toții știm că elefanții sunt vânați pentru fildeș, selecția naturală a împins evoluția acestor mamifere în așa fel în cât greautatea acelor colți de fildeș a scăzut în timp și continuă să scadă.

(Grafic bazat pe date publicate de ”Uganda Game Departament” în 1962)
Nu-s vanator da daca as fi cu siguranta n-as cantari coltii elefantului inainte sa-l impusc. Deci daca au scazut in densitate, cu siguranta nu e pentru ca oamenii i-au impuscat. Apoi, din nou e amestecat omul. As zice ca e normal ca daca-i impuscam pe aia cu colti mai mari o sa ramana doar aia cu colti mai mici, la fel cum e normal ca daca-i omoram pe toti oamenii peste 1.70 m o sa ramana doar oamenii sub 1.70m.
Reply With Quote
Vechi 02.12.2013, 19:31:26
Alin.D.Zaharia's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu-s vanator da daca as fi cu siguranta n-as cantari coltii elefantului inainte sa-l impusc. Deci daca au scazut in densitate, cu siguranta nu e pentru ca oamenii i-au impuscat. Apoi, din nou e amestecat omul. As zice ca e normal ca daca-i impuscam pe aia cu colti mai mari o sa ramana doar aia cu colti mai mici, la fel cum e normal ca daca-i omoram pe toti oamenii peste 1.70 m o sa ramana doar oamenii sub 1.70m.
Sincer nici nu mă așteptam să înțelegi, pentru că eram sigur că nu ai cunoștințele necesare despre selecție naturală ca să procesezi informația ce ți-am redato.
Reply With Quote
Vechi 02.12.2013, 19:56:56
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Sincer nici nu mă așteptam să înțelegi, pentru că eram sigur că nu ai cunoștințele necesare despre selecție naturală ca să procesezi informația ce ți-am redato.
Selectia naturala era vechea teorie a lui Darwin. Imediat dupa al doilea razboi mondial a fost inlocuita de neo-darwinism, care combina selectia cu mutatiile. Deci mutatiile ar fi baza evolutiei speciilor. Numai ca fata de acum 60 de ani stiinta a tot progresat, ei descoperisera mutatiile abia atunci, dar azi mutatiile spun ca nu se pot modifica speciile, decat cele simple.
Reply With Quote
Vechi 01.12.2013, 18:12:10
Senior Member

Implicit

Citat:
Exact mentalitatea asta nu o să te facă să înțelegi nimic. Dacă nu ai citit documentele/jurnalul cercetătorului de unde ști despre ce este vorba că acel articol spune doar în mare dar nu dă nici un detaliu.
La fel și cu Teoria Evoluției pentru tine, ai o idee cam cum crezi tu că funcționează dar refuzi să citești o carte în care ți se explică cu adevărat, preferi site-uri și articole la nimereală care nici măcar nu atinge suprafața noțiunii.
Stai ca acum citesc povestea cu jumatate de om calare pe jumatate de iepure schiop. Cand o termin o sa citesc si povestea porcului.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
evolutionismul compromis padrevicentiu Generalitati 476 23.09.2013 03:54:06
De ce evolutionismul teist este o erezie? nadut Teologie si Stiinta 372 27.11.2012 12:41:07
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA saccsiv Homosexualitatea 170 06.03.2012 14:51:43
Venirea Antihristului ancah Biserica Romano-Catolica 16 23.04.2008 02:29:50
un vis se pregateste sa moara quasar Generalitati 52 03.02.2008 18:58:43