![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar se întâmplă exact cum am fost avertizat. Cum nu aveți niște răspunsuri logice, vă eschivați corectându-i pe cei care nu folosesc corect "terminologia" evoluționistă, de parcă ar fi asta nu știu ce mare greșeală din partea noastră. Nu e cine știe ce "greșeală", pentru că evoluția în sine e o greșeală. Am citit și cărți evoluționiste, dar recunosc, nu m-a "atras" să-mi umplu biblioteca cu ele. Ar trebui să o fac? Cât știu despre ea mi-e de ajuns să-i înțeleg inepțiile. Dar repet, aștept răspunsuri, nu eschivări. Last edited by Teonymus; 01.12.2013 at 20:22:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai știi, poate lor nu li se pare aiurea. Dar ca să fie și ei mulțumiți, din partea mea au "libertatea" asta de a mă "corecta" la nivel mental în ceea ce privește terminologia folosită în acest domeniu, numai să-mi răspundă la aceste întrebări.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pentru toata lumea: se invata la scoala, omul este o primata mare (great apes). Primatele mari sunt altceva decat maimutele. Cimpanzeul este o primata mare. Cimpanzeul nu este o maimuta. Primatele mari s-au despartit din trunchiul comun cu celelalte maimute acum 10 milioane de ani. Omul a aparut acum 100...200 mii de ani. Afirmatia "omul se trage din maimuta este o tampenie. Profesorii dumitale sau cine ti-a spus-o e un retardat. |
|
|
||||
|
||||
|
Afirmatia / parerea ca evolutia s-a oprit este o alta tampenie monumentala. Retardatul care a emis-o este inca mai cretin ca cel de la raspunsul precedent. Evolutia nu poate fi oprita, atata timp cat exista mutatii. Evolutia nu are tot timpul aceeasi viteza. Unele specii au evoluat minimal timp de milioane de ani (rechinii); altele au evoluat exploziv in cateva zeci de mii de ani (oamenii).
Daca omul este mai inteligent nu inseamna ca este mai evoluat. Toate speciile sunt la fel de evoluate, daca exista in mod natural. Pune omul in ocean sau in jungla sau pe o banchiza si nu va supravietui prea mult. Evolutie inseamna adaptare la mediu. |
|
|
||||
|
||||
|
Trebuie să te contrazic aici, mutația nu este forța care împinge evoluția ci selecția naturală.
|
|||
|
|||
|
Poate mi-a scapat mie, dar unde este descris de atei mecanismul prin care se pot produce accidental mutatii valide in codul genetic din care sa rezulte in mutatii biologice valide?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Un termen destul de potrivit pentru evolutie ar fi adaptare la mediu; poate nu ar fi 100% corect dar este pe-aproape. Ii invit pe Teonymus si alti nedumeriti care socotesc evolutia o prostie sa inlocuiasca, in propriile lor postari, cuvantul evolutie cu adaptare la mediu si apoi sa reciteasca ce au scris, pentru a avea o imagine mai clara a propriilor enormitati. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
| De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
| ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
| Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
| un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|
|